En vanlig tisdag

 

Hej babes,

 

Hoppas er dag varit bra, HUR mysigt med all snö här i Stockholm? Det blir första gången på väldigt länge som jag antagligen får snö på julafton! Vi kommer fira här i Stockholm hos min killes mamma, ska bli sjukt mysigt! Sen ska vi ta oss ner mot Skåne ett par dagar.

 

Dagen har spenderats i pyjamas hemma, O är inne i fas fem och han är sjukt go och mysig MEN han vägrar sova i nätterna. Klockan är just nu 21.30 och han är vaken…. han har varit vaken sen 18.30 och har fått ett helt nytt sätt att sova och rutinerna är borta! Hej fasen där han förstår att vi går ut ur ett rum haha. Han ligger supervaken och busar i vår säng just nu! Bara att anpassa sig gissar jag? Hur var fas fem för er? Detta är ju helt sjukt, känns som en annan bebis, han vill helt andra saker än innan !

 

Min kille kom hem efter jobb och vi åkte till älskade Nacka forum för att handla julklappar till hans släkt! Gick sjukt effektivt och vi gick ner till vår lokala restaurang här på Kvarnholmen och åt och satt och pratade. De hade Ikeas stol som vi stoppade med lite filtar och han satt riktigt bra där, exalterad över att få sitta med! Så skönt att kunna gå ut och äta med honom och att han var enkel att underhålla! På tal om stolen så måste vi köpa denna, så perfekt!

 

Jag dog lite när jag testade kepsen jag köpte när jag var gravid med honom. Den passar nu och han ser så stor ut med en keps och lite kläder. Han är oftast utan kläder här hemma då han är en varm bebis, jag läste Dashas inlägg om hur någon hade skrivit en så jäkla VIDRIG kommentar om att hon inte har kläder på honom – vad är det för fel på människor ? Vissa bebisar är varma och behöver inte ha kläder på sig hemma, Oliver har aldrig det! Han myser runt i blöja och kan röra sig väldigt mycket bättre utan kläder och lär känna sin kropp!

 

 

Just nu har han så jäkla lätt till skratt , det är så kul att få honom att skratta och le och man gör riktigt konstiga saker för att få ett skratt hahaha. Herregud, en dold kamera här hemma tack.

 

 

En snabbis på Nacka Forum, SÅ skönt med gratis parkering och luftiga lokaler!

 

 

Guds gåva till föräldrar måste vara dessa snuttisar, han älskar sina! Kan leka hur länge som helst!

 

 

Jag åt löjromspizza och blomkålssoppa – mums!

 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej. Du vill inte sälja ditt bedside crib nu när prinsen börjat sova i egen säng??

    Stefanie 2018-12-18 23:11:44
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!