Duka inför julen och nyår

 

Hej fina ni,

 

Gud vad jag har längtat efter att få ha middag här hemma med vänner och få gå all in som jag brukar. Det är något speciellt att fixa med dukningen dagen innan och pyssla lite med dekorationen. Jag fullkomligt älskar mitt ambassadörskap med Rum21 som gjorde detta möjligt att jag kunde ha den finaste dukning jag någonsin gjort! Så allt ni ser kommer från deras hemsida! – klick

 

Jag har aldrig haft någon duk tidigare men för första gången så dukade jag med det och jag måste säga att jag är helt förälskad, hur har jag överlevt innan? Det blir ju verkligen så mycket festligare med en snygg duk! Jag valde en duk i linne, det finns verkligen hur många snygga dukar som helst i en massa färger! Denna gång valde jag en lite mörkare!

 

Det är upp till 30% på allt inom servering och dukning så passa på, vill ni ge bort i julklapp är det också att rekommendera! Såg att man kan beställa senast 18/12 för att få hem innan jul så passa på nu sista dagen

 

 

Duk – klick

 

 

Att ha matchande tallrikar är nytt för mig – det blev verkligen så himla snyggt och lyfte hela dukningen. Man kan säkert blanda olika märken men jag tyckte dessa som är gjorda för varandra matchade perfekt!

 

 

Tallrik under –  Rörstrand Ostindia – klick

Tallrik över – Rörstrand Ostindia Floris – klick

 

De vackra servetterna är också i linne och hålls ihop av den finaste mässingsringarna – klick

Även servetterna i linne finns i flera fina färger – klick

 

 

När det kommer till mysig belysning så har jag alltid flera ljusstakar med levande ljus, det blir väldigt effektfullt! Jag har även lagt en batteridriven LED-slinga som ger extra belysning! Mina fina ljusstakar på bilden är alla från Skultuna och ni hittar de här

 

Lång ljusstake i mässing – klick

Låg ljusstake i mässing – klick

Ljusstakar i tre – klick

 

Jag tycker att pyntet gör hela dukningen och utan det hade allt blivit ganska så platt! På Rum21.se har de massa fina dekorationer och jag valde att beställa fina hängare i mässing som egentligen är till granen. Samt vita papphängare som också blev så fina att lägga på bordet.

 

 

Hjärtan – klick

Hängen i vitt är slut men här finns i rosa – klick

Ekollon i mässing – klick

 

 

Lite extra pysslig igår så köpte jag käppar i polkagris och knöt ett band så de fick agera namnhållare! Blev så himla gulligt!

 

 

Jag hoppas ni fått en massa härlig inspiration till er dukning efter att ha kikat här inne, Rum21 har verkligen ett helt fantastiskt utbud för att kunna göra det där lilla extra till jul och nyår eller en härlig middag med vänner!

 

 

 

Så i kväll blir det en helt underbar kalkonmiddag och jag längtar efter att få sitta här och njuta med min bästis!

 

 

Att sitta här och njuta av all julbelysning är svårslaget

 

 

Här satt vi och hade kaos med alla barn haha

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!