Spa-kväll

 

Hej fina,

 

Känslan av att stiga in i en lägenhet som doftar nystädat är svårslaget, jag fullkomligt njuter av alla rena ytor och jag är så jäkla glad över att detta är ett moment mindre på min lista att göra. Ett stressmoment som är borta. Nu känns det inte lika tungt att ta tag i tvätten eller att det är leksaker överallt. Så länge det är rent så känns det inte lika smutsigt med att leksaker står överallt. På tal om leksaker så köpte jag en ny leksak till Oliver och jäklar vad uppskattad den blev, det är ett litet mini-bollhav med bollar och prasslande påsar! Han låg där i hur länge som helst när vi kom hem haha. Han har varit jäkligt trött i dag men väldigt mysig, ingen mer feber som tur är!

 

 

Jag kom hem och tände upp alla ljus direkt, den känslan alltså. Här var klockan typ lite över 15 haha såååå mörkt det blir tidigt!

 

 

Hemma hängde denna glittriga lilla drömpåse med ett innehåll som fick mig att ha en spakväll hemma!

 

 

Och som på beställning plingade det på dörren och där stod ett bud till med den mest otroliga peelingen jag använt, den var så där perfekt rivig ( är det ens ett ord? haha ) och jag stod i säkert 30 minuter och peelade och fixade med hyn.

 

 

 

Mys mys mys, här sitter jag nu med min älskling bredvid och en sovande O i sitt rum!

 

 

Glömmer bort att fota hemma !

 

 

Morgonrock och mask! Sen åkte masken för läpparna på med, det gilla min kille…. jag skulle va tyst i tio minuter haha här ser man faktiskt vilket fint glow jag fick efter masken!

 

 

På Toys R us köpte jag bollhavet – klick

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh måste fråga var man kan hitta dom fina vasstråna som du har i vasen på golvet-har letat överallt!

    S 2018-12-16 18:17:32
    Svara
  • Åh, kan du inte berätta lite mer om hur det är att bo på Kvarnholmen? Har en kompis som köpt lägenhet där och jag och min kille ska snart börja försöka bli gravida och funderar på vart vi ska flytta när vi får barn.

    Sofia 2018-12-16 01:30:16
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!