Mycket

Hej mina små jultroll,

 

Hoppas er vecka går bra om inte så är det snart helg 😉 Jag har haft så mycket att göra och det märks att många samarbeten ska ut i december, är det kanske månaden vi spenderar som mest?

Vi hade tid hos BVC och jag insåg precis innan jag skulle åka ( min kille skulle gå dit med honom) att han skulle få sin 5-mån spruta. Ångesten jag hade för att jag inte skulle vara där och trösta var hemsk. Jag kände mig som världens sämsta mamma. Fan vad tufft det är att bolla allt ibland och vara 100% på alla håll. Så jag hade en gråtfest i bilen på väg in till eventet. Min kille höll mig uppdaterad och det gick såklart bra men jag hade velat va där och trösta. Jag får se det som att pappa funkar lika bra och det gjorde det 🙂

Eventet igår gick jättebra och alla jag bjudit dök upp haha, man vet ju aldrig! Så det var lite nervöst! Jag var så sjukt hungrig så jag åkte till Gunthers korv på Karlbergsvägen för att köpa den enda vegetariska korven de har haha med massa surkål! MUMS!

 

 

 

Min kille skulle i väg på julbord och jag hade O själv och jäklar vilken feber han fick, 39 grader och han va sååå ynklig. Han fick somna på mig  (det händer aldrig) och jag njöt av goset! Började titta på en ny serie på HBO my brilliant friend SÅÅÅ bra!

Han fick alvedon sen va han som vanligt igen!

 

Nu på morgonen överraskade han mig och min kille med att sitta jättestabilt i sängen!!!!! Chocken! Han vek sig hela tiden och nu helt plötsligt kunde han sitta med lite täcke fram bara!

Haha goset med lite bakis pappa efter julbord Hahahhaah! Nu sitter jag på Mall of Scandinavia och inväntar att städerskan ska bli klar hemma! Haha, jag beställde nyss in en jäkla massa mat och ska njuta för O somnade nyss! Yay!

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hur stor är Oliver nu?:)

    Tove 2018-12-12 22:38:27
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!