Min vecka

 

Men hej hallå fina ni,

 

Oj vad denna dag flög i väg. Jag hade sååå mycket jag skulle fixa men jag skulle i väg till Barkaby och Ica för att spela in en film, dit var inga problem men att köra från norr till söder i trafik vid 16/17 är HEMSKT, jäklar vilken tid det tar och sååå mycket bilar och köer. Inspelningen gick jättebra och John som intervjuade mig är så jäkla härlig så det var enkelt att svara på frågor så det blev väldigt naturligt!

Jag fick till sminket riktigt bra med, det är något speciellt när man inte sminkat sig på ett par dagar, det blir så bra då! 🙂

 

 

 

Helt klädd i cashmere, livet alltså det är sååå mjukt! Ett tips är att önska er i julklapp från Davida där har ni 15% rabatt med min kod BISSE15 Här har jag på mig deras nya klänning!

 

 

 

Jag hann dessutom njuta av lite solstrålar innan solen gick ner, tur jag har köpt en burk med D-vitamin haha!

 

 

 

Utanför dörren stod ett fint bud från Indiskan och dessa urfina julkulorna! Sjukt fina och glittriga

 

 

 

Så jäkla mysigt hemma med gran och julstjärnor!

 

 

Måndag

Avklarad! Filminspelning på Ica Maxi och jag har storhandlat en jäkla massa på Ica och fyllt kylen med allt gott jag kunde hitta. När jag satt i köerna så var jag sååå hungrig så jag har verkligen köpt precis allt jag var sugen på haha.

 

Tisdag

Jag har ansvaret för ett event för en ny lansering av ett bankomatkort – yay! Så jag har bjudit in en massa härliga tjejer till en lunch på Restaurang Art! Alltid lite pirrigt att bjuda in och vara host! Jag missar Olivers tid hos BVC och har lite ångest över det 🙁 men jag kan inte dela på mig.

 

Onsdag

INGA planer och så ska det förbli, jag ska bara skicka fakturor och fix med revisorn inför bokslut! Alla kvitton ska fixas mm.

 

Torsdag

Vår härliga babyträff är denna gång hemma hos fina Ida där ska vi äta lunch och mysa med våra bebisar! Bästa! Jag ska handla inför helgen för då kommer…..

 

Fredag

MIN BÄSTIS KOMMER HIIIIIIT! Så jäkla mysigt det ska bli att få träffa hela familjen och min fina guddotter!!! Hon har med precis fått bebis så det blir bebismys här. Vi ska äta kalkonmiddag som jag ska fixa! Älskar att laga mat!På dagen ska jag till Felicia och fixa mina ögonbryn med, älskar det!

 

KRAM på er

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • DU ÄR MAGI! Så snygg och proffsig. Tänk den som får jobba med dig varje dag ❤️

  John Valencia 2018-12-11 16:02:35 http://johnvalencia.one
  Svara
 • Får man fråga hur det går med vegetarisk kost? Känner själv att man äter för mycket kött men samtidigt kan jag inte komma på mat utan kött??? så blir svårt i längden

  Hana 2018-12-11 15:30:27
  Svara
 • Vilken härlig dress ?? Och vecka såååå fint hemma hos er, blir Indiskan imorgon för jul köp av nya kulor

  Sussie 2018-12-10 21:32:41
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!