Mitt smink – uppdaterat

 

Hej fina ni,

 

På begäran av massa underbara följare så ska jag ge er en uppdatering på mitt smink. Jag har gått från att kunna noll om smink till att ha en jäkla massa smink och älska att testa nytt! Jag vill fasen förtydliga med att detta inte är ett samarbete utan bara mina tips till er 🙂

 

Vi kan börja med min hy, jag har torr-blandad hy! När jag sminkar mig med fel produkter så ser det ut som jag fjällar i ansiktet, mitt smink liksom håller på att flagna bort under dagen.

 

Jag använder ljusa färger i ansiktet, tycker det ser så fräscht ut! Så vill man ha lite mer färg så använd en nyans mörkare än vad jag har!

 

Grunden är en primer som minimerar porer och mattar ner huden otroligt mycket , denna är ett måste för att mitt smink ska sitta en hel dag!- klick

Efter det för att få lite glow under min foundation så har jag Glow base från Sensai och den är magisk! – klick

 

Foundation så har jag tre olika jag brukar använda och jag använder de av tre olika anledningar!

 

1. Foundation från Sensai – den här är så sjukt jäkla täckande och jag är KÄR den här brukar jag ha om jag ska på event på kvällen då den täcker rejält! Den ger ingen glow utan är mer matt! – klick ( Honey beige och light har jag )

2. Foundation från Sensai som jag använder till vardags, den ger verkligen ett sjukt fint glow och täcker lagom! – klick ( jag har honey beige )

3. Foundation från It cosmetics. Denna är riktigt jäkla sjuk och den täcker precis ALLT. Denna ligger med i ett lite trevligare pris än de två ovan och den är minst lika bra! Det finns en utan glow – klick   ( jag har light i bägge ) och den med glow – klick då får jag alltid frågor om mitt glow i ansiktet på bilderna eller i min storys på bilden nedan ser ni när jag har den! LÄS kommentarerna på sidan jag länkar till så ser ni hur sjuk den är!

 

 

Under ögonen har jag en ny concealer och HERREGUUUUUUUD den är livet. Den är sjuk! Den kommer från IT cosmetics och jag har färgen light! Den hittar ni här – klick den är livet. Sök på youtube så kan ni se resultat och hur den hyllas. Helt klart en v de bästa jag testat och den är min favorit just nu och har kickat ner Sensais concealer till en klar tvåa!

 

Något jag känner att jag kan ha nu är setting powder , det är färglöst puder som gör att sminket sitter ordentligt och jämnar ut hela ansiktet! Där har jag fortfarande samma favorit och det är från Sensai – klick Denna tar bort onödig glans under dagen med så jag brukar ha den i väskan! Den är ett måste om du känner dig glansig under dagen eller du känner att sminket åker av under dagen!

 

Rouge använder jag Mac och den heter love thing – klick

 

Ögonbrynen så testade jag en ny penna som ger olik färg beroende på hur hårt du trycker med pennan och den funkar SÅ BRA! Jag har alltid använt Anastasia men denna funkar minst lika bra och det är rätt skönt med en penna som kan ge lite ljusare färg , den jag har på burk från Anastasia blir lite för stark känner jag! Ni hittar den här – klick

 

Contour kit – jag har inte hittat någon som är bättre än Anastasia – klick

 

Highligher så är jag HELT beroende av denna från It cosmetics med – klick när jag blev sminkad använde de den längst upp till vänster – wow säger jag bara ! Ett minus är att det är ganska lite i förpackningen men den är sjukligt bra!

 

 

 

 

 

Dessa bilder knäppte jag nu på morgonen efter min story där ni fick se den i solljus ( HEJ SOLEN )

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Fina? vill oxå se en smink video hur du lägger allt ??

  Viktoria 2019-01-08 21:55:38
  Svara
 • Kommer link till primer? En från de Brandt!? Hittar inte vilken du menar!?

  Sofia 2018-12-08 20:14:34
  Svara
 • Länken till primern funkar inte. Har du lust att uppdatera den? Skulle så gärna behöva en sån…. Tack på förhand!

  Med vänlig hälsning Maria

  Maria 2018-12-07 14:32:10
  Svara
 • Hej, jätteintresserad av vart Primern kommer i från, men länken funkar inte? Vad heter den? Kan du skriva ut det? Tack på förhand! Med vänlig hälsning Maria

  Maria 2018-12-07 14:22:18
  Svara
 • Länken till primern funkar inte 🙁

  Anna 2018-12-06 23:23:13
  Svara
 • Du är så sjukt snygg! ? dina läppar är topp ?? älskar också IT cosmetics ??

  Julia 2018-12-05 20:45:17
  Svara
 • Hej! Så fin du är och bra inlägg 🙂 kan inte du göra en video när du sminkar dig så man får se hur du gör? Ser perfekt ut!! ??

  Frida 2018-12-05 18:03:26
  Svara
 • Hej!! Vart är ditt fina halsband som är som en guldmedaljong ifrån???

  Karin 2018-12-05 12:06:18
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!