Jul

 

Hej babes,

 

Jag sitter i soffan och är HELT slut, jag har varit på språng exakt hela dagen och detta är första gången jag sätter mig ner och andas ut. Jag och O åkte in till stan för att gå på ett mysigt lunchevent på Vasspr för att äta en god sallad och träffa härliga tjejer och få med oss lite fina saker. Oliver var sååå himla go och glad hela tiden, han älskar verkligen människor och tyckte det var kul att se annat än lägenheten 😉 Där träffade jag nykläckta lilla Atlas som är Dashas lilla son, herregud så söt och liten. Man glömmer hur små de var! Tiden går galet fort.

 

 

Jag orkade inte ha en varm jacka för jag blir 100 grader när jag håller på att bära på O och det var SOL i Stockholm i dag, hurra! Jag fullkomligt ÄLSKAR min nya halsduk från Davida den är i 100 % cashmere  och ni har en engångsrabatt på 15% som ny kund och första köp med koden BISSE15

 

 

 

Jag är verkligen tokig i lussekatter, speciellt med mycket russin!

 

 

Hur jäkla fin är inte Edita här med Oliver <3

 

 

Efter det mötte jag upp min fina Mathilda och tog en kaffe och smet inom babyshop för att köpa en åkpåse till O , han sparkar av sig alla filtar och det börjar bli så kallt att bara ha filt! Som magi så somnade han så fort han åkte ner i sovpåsen haha. Perfekt att ha när vi ska börja med sittdelen. TACK förresten för alla tips, vi ska köpa den där insatsen som alla tipsat om som gör att han sitter mer stabilt – perfekt!!

 

 

Efter det så skulle jag på ett sista event på Urban Deli där vi fick smaka en massa olika ostar från Costello tillsammans med olika alkoholfria drycker, wow vad gott det var och så himla mysigt uppstyrt!

 

 

 

Sen hoppade jag och O in i bilen och kom hem till ett nystädat hem – alltså vår städfirma Rent08 är BÄST. Herregud viken känsla det är att komma hem och veta att allt är rent och undanplockat. Vi plockade fram granen som var i förrådet och satte ihop alla delar och hade julmusik på i bakgrunden, mysigt värre!

 

 

Tåget som går runt granen spelar julmusik och visslar haha

 

 

Väldigt mysigt att klä granen och fyllas av ännu mer julkänsla

 

 

 

 

 

 

 

Ni hittar tåget här – klick

 

 

 

Så den fula julgransfoten inte syns så köpte vi även denna julgranskragen för 99 kr  – klick

 

 

 

Även julgranen är av plast och den hittade jag här – klick och den heter Norway

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Så mysigt och fint du gjort med granen och stjärnorna, du är så duktig!! Blev så inspirerad! Hur har jakten på en assistent gått, hittat någon att jobba med? 🙂 Kram

  Annika 2018-12-07 10:17:52
  Svara
 • Åh så go lilla Oliver är!!? fattar precis vad du menar med att inte ha tjockare jacka när man släpar på en bebis? gör alltid misstaget att klä på mig själv innan min lilla bebis när vi ska ut för att inte han ska hinna bli för varm i sina kläder. Dock räcker det ju med minsta lilla motstånd från hans sida för att jag ska bli genomsvettig innan vi ens lämnat hemmet ???
  Kram på er!! Ps. Sååå fin gran!

  J 2018-12-06 15:27:07
  Svara
 • Så fint med tågbanan runt granen!

  Josse 2018-12-06 15:22:12 https://betongstil.se/
  Svara
 • Den vita skjortan, var är den ifrån? Behöver tips ?

  Sanna 2018-12-06 13:39:56
  Svara
 • Åh vad är det för kudde du nämner som bebis kan sitta bättre i vagnen? Har satt min son i sittdelen men han sjunker liksom ner och behöver komma upp.
  Tack för alla fina och bra tips di delar. Go dig snygging!!
  Kram, Malin

  Malin 2018-12-05 22:16:37
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!