God morgon

 

Hej fina ni,

 

okej, jag vaknade av den gosigaste lilla pojken som har legat helt tyst och myst i snart en timme! Finns inget bättre än en morgontrött bebis! Livet alltså det är så bra med dessa två killar, det pirrar i kroppen av all kärlek jag har. Tänk att vi är en familj och jag kan fortfarande inte förstå att jag är mamma!!!

 

Igår hade jag så fruktansvärt kul då jag anmält mig till en padel turnering för tjejer som Katrin och Bamford styrt upp så himla bra! Jag och Lojsan var ett lag och det va så jäkla bra stämning och vi tog oss till tredje plats av 30 tjejer! Såååå himla taggade va vi, jag är ju en jäkla vinnarskalle och bollsport är det bästa jag vet!

 

Edita och Suss som har Ruth och Joanna spelade tillsammans och vi ska starta en grupp så vi kan spela mer ihop! Hurra! Så kul att hitta på denna typ av träningsform tillsammans.

 

 

Hur snygga tjejer spelade inte jag med!

 

Jag var först på plats haha

 

Grymma tjejer som styrt allt så bra

 

 

Jag och min lagkamrat haha så sjukt att vi spelade i samma lag, Lojsan driver ett stort inredningskonto med på insta! Där heter hon stylebylojs

 

 

Innan jag åkte till padeln så testade jag baby björnen igen ( han har hatat den ) och helt plötsligt älskar han den!!! Sååååå skönt, nu slipper jag hålla honom här hemma och kan gå runt i denna – YAY!!!!

 

 

Haha älskar när man tar selfies och han ser sig själv

 

 

 

Jag gjorde en favoriträtt till middag till mig själv i går, stekt brysselkål med parmesan – herregud vad gott det är!!!!!

 

 

Nu ska jag snart få O att sova lite och då ska jag passa på att duscha och sminka mig för att åka in till stan och gå på lunch hos Vass PR och kolla nyheterna inför våren! Samtidigt kommer städerskan hit och jäääklar vad skönt det är att ha städerska. Rent08 heter de vi har här hemma och vi är mer än nöjda. Så jag och O får hålla oss borta hela eftermiddagen 🙂

 

KRAM

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!