Min vecka

Hej babes,

 

Som om O märkt att jag varit helt slut så sov han från 19-08 – wow vilken känsla att få sova hela natten, vaknade bara vid 06 när jag och min kille blev oroliga för han inte vaknat på hela natten men han sov tryggt på sitt rum. Det var flera av er som fråga hur vi gör för att han ska sova hela natten och det finns inga råd att ge, ibland sover han hela nätter och ibland vaknar han flera gånger. Alla bebisar är olika och sover olika! Vi har turen att O somnar alltid 19/20 och vaknar 03 för mat sen  somnar han direkt och vaknar vid 07-09! Jag har skrivit om hans rutiner och vad vi gjort sen han var två månader under kategorin Oliver och barn så ni som är intresserade kan läsa där!

 

Det var verkligen en skön och lugn helg och jag tog en paus från instagram och bloggen, jag kände att jag behövde det. Just nu så känns det lite tråkigt med båda sakerna. Mitt jobb räknas ju i kommentarer och likes på instagram, när ni inte är lika aktiva där så vet man inte om ni gillar det. Så man blir lite matt ibland med att ha bra innehåll utan att veta om det gillas.

Igår åkte jag och hämtade min syster så spelade vi padel i 1,5 h och det är ju SÅ KUL, de har en singelbana här i Nacka så det var perfekt när man inte lyckas få ihop fyra pers! Känslan av att få svettas och röra på sig är obeskrivlig, ni vet när det liksom bränner i lungorna efteråt, det är en av de bästa känslorna. Jag HATAR att gå till gymmet men alla bollsporter som finns är det roligaste jag vet! Jag spelade tennis när jag bodde i Skåne men padel är till och med roligare!

 

Vi skulle egentligen ha julpyntat här hemma men min kille var tvungen att åka iväg och jobba så det får bli i kväll istället 🙂

 

 

Jag blev väldigt sugen på att göra så här! Bild från: rumhem.se

 

I ett av hörnen hade det verkligen varit snyggt med en stor gren med julkulor! Bild från Ditthjem.no

 

Vi åkte en sväng förbi Nacka forum och köpte belysning och små förvaringsaskar till badrummet. Jag satte på Oliver en mössa för första gången på säkert två månader och han var jäkligt skeptisk, jag vill så gärna börja med sittdelen av vår vagn för han HATAR att ligga ner och blir så arg och försöker resa sig upp hela tiden, hjälper inte med att ha en kudde så han ser ut heller. Han är ju 5 månader nästa vecka så det kanske är okej att börja lite tidigare?

 

 

Hahahahaha så jäkla söt!

 

Så här har jag gått klädd större delen av helgen med, mysigt set från H&M!

 

 

Hallå ser ni mitt gloooow! Det är från den nya concealern jag fick efter att jag blev sminkad herreguuuud vilket glow det är! Ni hittar den här

 

Klick

 

 

Måndag

Som alltid så har jag inga planer på måndagar , vädret r ju så tråkigt att jag smäller av, hur roligt är det att ta en promenad med vagnen när det är så här grått och typ regnar? Nej tack, jag hade gärna tränat lite i dag men det fanns inget strong mama pass så jag får snällt vänta tills min kille kommer hem!

 

Tisdag

Alltså TAGGA jag ska vara med i en padelturnering som fina Katrin Zytomierska har anordnat tillsammans med Bardot och Bamford! Jag och Lojsan ska spela ihop och jag är så satans taggad hahaha. På kvällen är det middag med gänget också!

 

Onsdag

Jag ska in på frukost på en PRbyrå och O ska få hänga med! Alltid kul att få se alla nyheter som ska lanseras! På eftermiddagen har loppi ett event på Urban Deli! Mysigt värre! Hoppas på padel på kvällen!

 

Torsdag

Jag ska på middag på Djuholms country club med en femrätters meny, hej vad trevligt! På dagen ska jag bara vara hemma och mysa med O!

 

Fredag

Inga planer, hurra! Fredag och jag hoppas jag och min kille kan laga någon god middag tillsammans och bara ha en härlig helt tillsammans, det är det bästa jag vet.

 

 

Vi måste även klä granen och pynta den, SÅ MYSIGT!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej fina du! Vår son avskydde också att ligga ner, så blev inte mycket eller långa vagnpromenader i början ? vi bytte till sittdel vid 4 månader men använde oss då också av en ergonomisk dyna som vi satt i sittdelen (Ivony dyna) formar sig efter barnets kropp och ger extra stöd ? Oj vad nöjd han var sen så jäkla skönt ?? Ett tips! ❤ Ha en underbar vecka! Kram ❤

  Anna 2018-12-12 10:02:53
  Svara
 • Helt klart du sk börja med det om han vill sitta ! Våran lilla nyfikna solstråle är 4 månader han vägrar sitta, så vi ringde och frågade BVC, vi fick godkände och nu blir det många och långa promenader. PS. Vi har den till och med hemma, när jag viker kläder. DS. Hahha

  Noshin Davod 2018-12-05 21:40:52
  Svara
 • Vår kille vägrade liggvagn och efter tre månader fick vi nog och testade sittdelen i stället. Vi har en Joolz Day2 där liggläget är helt plant så i början satt han aldrig upp i vagnen. Även liggande i sittdelen blev han nöjd med att åka vagn direkt! Han började sitta vakna stunder i vagnen runt 5 månader och det har gått finfint. Tror bebisen säger ifrån om hen är obekväm!

  Frida 2018-12-04 11:12:02
  Svara
 • Vi bytte till sittdelen när bebis var 6- 7 månader. Vår barnmorska hade riktlinjen att man kan byta när bebis kan sitta upp själv utan stöd. Detta då vi har en Bugaboo Buffalo där sittdelen är fast och inte kan förändras till helt liggande läge som många andra vagnar. Verkar dock inte finnas någon som helst forskning inom området i fall det skulle kunna vara farligt för utvecklingen av rygg/höft på så små barn. Du känner nog ditt barn bäst och tar det bästa beslutet när ni känner er redo att byta till sittdelen. Så jobbigt när de inte trivs i vagnen. Lycka till!

  Netz 2018-12-03 14:59:24
  Svara
 • Vi bytte till sittdelen med vårt första barn när hon var 5 månader. Då var det vinter och med åkpåsen i blev det extra gosigt och stabilt. Din lille är ju så stabil också! Vår BVC-sköterska vi hade då var så chill med allt sånt när jag frågade om när de kan börja med barnstol vid matbordet/sittdel/framåtvänd i bärsele o dyl. Hon sa i princip: ”Du kommer att märka om ditt barn inte trivs med det.” Sån skön support och hon hade jobbat i mååånga år. Min lilla bebis nu är nån vecka yngre än din och är inte heller särskilt nöjd med att ligga platt. Jag tänker också att det måste väl vara bättre att de sitter bra i en sittdel än att man pallar upp dem i liggdel?

  Jessica 2018-12-03 13:50:35
  Svara
 • Sååå kul med Paddel , din blogg är toppen tror många är inne i lite julstress , inkl mig och hinner inte med sociala medier… du gör ett topp jobb sluta inte … vi började med sittdelen när vår dotter skulle bli 5 månader , hon hatade att ligga ner , och livet blev plötsligt helt underbart när hon kunde titta ut , men inte vända sittdelen från dig han vill ju se sin vackra mamma … vår dotter sov även supergott i den vagnen
  Lycka till och ser framemot adventsbilder och inspo
  Kram Minette

  Minette 2018-12-03 13:00:57
  Svara
 • Jag börjar nog redan runt 3-4 månader för min flicka hatade liggdelen från dag ett i hennes liv. Köpte en sittdyna från inovi som ger bra stöd runt om

  Matilda 2018-12-03 12:26:15
  Svara
 • Hej,
  Vi började med sittdelen när vår pojke var 4 månader.. han hatade verkligen sin liggdel! Men köpte denna till som hjälper jättebra så han sitter mer stabilt! Med den funkar de super! Ingen promenad är jobbig längre 😀

  https://www.babyland.se/inovi-stor-memory-foam_12913

  Sofie 2018-12-03 11:51:53
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Vi gjorde precis som du, bytte vid fyra månader, i med dyna, sen kunde jag gå lååånga promenader utan gnäll o tårar, så jäkla underbart!

   Sofia 2018-12-03 20:13:39
   Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!