friYAY

 

Hej babes,

 

Svårslaget med att vakna upp till doften av pannkakor, jag som klagat så mycket på sistone måste berätta de fina bitarna också när Oliver överraskar med att somna 21 och vakna 06.30 – jag bar in honom till oss efter det och gav honom mat och vaknade 09.30 igen haha. Helt fantastiskt en lördag. Min kille gick upp med honom då och lagade pannkakor och vi kollade nyhetsmorgon. Just nu, den 1 december vill jag stoppa tiden. All kärlek jag har till mina killar, den gör ont. De är så perfekta. Alla jobbiga nätter och brist på sömn är som bortblåst. I morgon är den första advent och jag ska plocka fram alla julsaker!

 

Jag och Mathilda möttes upp igår efter mitt event och gick till Newport och Åhléns för att fylla på julsaker – jäklar vad mycket fint vi hittade!  Sen satt vi och pratade en lång stund på Riche , så himla mysigt.

 

 

Min duktiga vän Sanne har gjort VÄRLDENS skönaste byxor, herregud. De sitter som en smäck och är höga i midjan, efter att man fått barn så är det väldigt skönt att ha lite högre byxor på sig 😉  Jag har storlek S och de är perfekta!

Kavajen är från Zara jag har storlek M – klick

Linne från Veronica Virta jag har storlek L  – klick

 

 

Skorna är från Massimo Dutti

 

 

Så himla mysigt event med Bamford som är ett nytt märke för mig, ska bli kul att testa de produkter jag fick med mig!

 

 

 

Så himla härligt bord!

 

 

Sen blev det mys med dessa två resten av kvällen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Säker på att kavajen är från Zara? Ha ha letat som en tok och hittar inte den. Galet snygg!!!

  Tack!

  Joy 2018-12-16 19:51:58
  Svara
 • Jaaa ni kan säkert byta till sittdelen!! Man fäller ju ned den när se sover så de sitter ju inte hela tiden med och kan han hålla upp kroppen någorlunda så går det säkert fint. Du känner ditt barn bäst! Går ju byta tillbaka med. Vi bytte runt 5 mån.

  Olivia 2018-12-03 14:45:55
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!