Hur är det möjligt?

 

Hej babes,

 

Fick en chock när jag kollade klockan. Hon är nästan 15 och jag har inte gjort någonting!!!!!! Vet inte vart denna dag tog vägen och nu känner jag att jag inte kommer hinna in till eventet inne stan, fasen med. Jag ska spela padel i kväll med min syster och hennes vänner så jag vågar inte ta mig in till stan för risken är att jag fastnar i trafiken tillbaka, HATAR SLUSSEN så jäkla mycket! Tar evighet när alla slutar jobb!

 

Jag är väldigt nervös hur det kommer gå att spela, det var sååå längesen jag spelade. Spelade varje dag vi var i Spanien och blev duktig men jag kanske helt tappat det? Och jag har definitivt tappar min kondition haha

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Bisse!
    Vill bara säga att du är så härlig på alla sätt,kram från Malmö?

    Edita 2018-12-01 09:39:45
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!