Härlig dag

 

God morgon!

 

Herregud, vad händer med mig! Jag somnade kl 20.30 igår haha! Lyckades ändå somna om när O vaknade vid 03! Nu är jag på väg in mot smink-event med Johanna! Ska bli sjukt kul att få bli sminkad jag har aldrig blivit det! Det gick snabbt att komma utanför dörren idag när jag inte behövde sminka mig och O är med sin pappa! Hej egen-tid! Välbehövligt!

 

Inser nu att jag glömde ta bort nagellacket – snyggt haha

 

 

Efter sminkningen så ska jag på en jullunch som snygga Valerie håller! Älskar julmat!!!!! Sen i kväll ska jag och Oliver in och mysa på Grand hotel och Sannes event som hon har där! Mysigt värre!

 

Kram på er

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!