Min vecka

 

Hej fina ni,

 

Hoppas ni haft en härlig helg, jag blev så paff när solen kom på besök att jag knappt kunde se något när jag gick utanför dörren, hej D-vitamin! Vi har verkligen bara myst hela helgen och sovit, Oliver är precis ute ut sin fas 4 och herregud vilken underbar unge vi har nu! Han bara ler och skrattar hela tiden och sover hur bra som helst till skillnad för ett par veckor sedan! Jag är så glad över appen ”Wonder weeks” som gör att man förstår sitt barn mycket bättre och den stämmer HELA tiden! Så coolt.

 

 

Jag passade på att knäppa av lite bilder när ljuset var magiskt och min hy kändes lite extra fräsch efter utvilade dygn och ansiktsbehandlingar!

 

 

Känns så himla ovanligt att ha långt hår igen, inte helt bekväm med det ännu haha, få se om jag klipper mig kort igen!

 

 

Kläderna just nu består oftast av jeans och tjocktröja!

 

 

Den här lilla killen ger oss så mycket kärlek, det är ju helt obeskrivligt hur kul man kan ha med honom och jag längtar tills han kan krypa upp i ens famn!

 

 

På fredagen kom vi hem till ett helt fantastiskt bud från Richar Juhlin deras alkoholfria drycker är DE BÄSTA! Jag älskar att de uppmärksammar att alkohol förstör något fruktansvärt och över 60.000 barn i Sverige har en förälder som lider av svåra missbruksproblem. Som ni vet så syns det INGEN alkohol i mina kanaler och jag tycker att fler borde vara försiktiga kring att försköna bilden av alkohol.

 

Jag visade även upp lite kläder kring ett samarbete med Nelly, så himla kul att visa lite kläder och inte bara inredning, jag ser fram emot att vara ambassadör för detta varumärke!

 

 

Jag blev HELT förälskad i denna coola dress – glittrig och jag kände mig så bekväm i den – klick

 

 

Detta var helt klart min favorit outfit, jeansen är så jäkla sköna ni anar inte!

Jeans – klick

Tröja – klick

Skor – klick

 

Skorna tog jag i storlek 39, jag har normalt 38!

 

 

Tröjan är storlek S och jeansen 38!

 

 

 

Just nu sitter jag i soffan och min kille förbereder ostbricka som kvällsmat – livet alltså. Jag sitter och betalar räkningar och skickar iväg fakturor för mitt bolag – känns alltid lika vuxet och härligt 🙂

 

I fredags hade jag intervjuer för jobbet som min assistent och jäklar vilka otroliga tjejer jag träffade, inget lätt val det här kan jag säga, men det är ett par stycken som verkligen gjorde avtryck och jag ser fram emot att få mer hjälp!

 

 

Här kommer som vanligt min vecka och vad som står på mitt schema!

 

Måndag

Inga som helst planer! Bara va hemma och mysa med O!

 

Tisdag

Jag blev medbjuden av finaste Johanna att bli sminkade av en make up artist och njuta i två timmar! HUR mysigt ska vi ha det! Det börjar vid 10! Sen tänkte jag shoppa julkulor och piff till hemmet!

 

Onsdag

Jag ska iväg på event med H&M, alltid lika bra uppstyrt när de har event så det ska bli så kul!

 

Torsdag

På kvällen är det event med soft goat och vi ska göra jultröjor! Hur kul? Kommer bli perfekt till julafton med en snygg tröja i cashmere!

 

Fredag

Lunch på hotell Diplomat, kolla en grej med min kollega David – så spännande!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • mmm

  mmmm 2019-01-11 05:57:53
  Svara
 • Så härligt att först bli sminkad och sen få shoppa julpynt, dröm!

  Josefine 2018-11-27 08:55:07 https://varmepumpeshopen.no/
  Svara
 • Åh, kan inte du berätta mer? Vad var det värsta med fas fyra? Min son är inne i den nu, sömnen är väl okej men han är SÅ missnöjd om dagarna! ? Han skriker och gapar och låter hela tiden, inte ledsen men superarg och gnällig. INGET får honom nöjd. Förut kunde han ligga i gymet eller sitta i babysittern och leka och vara nöjd i en timme typ, nu går inte det ens 5 minuter innan han blir galen! Han ska underhållas hela tiden. Får typ gå omkring och skumpa honom hela dagarna, hemskt ? Var det så för er också?
  Kram❤️❤️

  Rebecca 2018-11-26 07:47:50
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!