Hej

 

Hej babes,

 

Varför låg vi vakna till 02 och kollade serie!!!! O vaknade vid 03 och efter det känns det inte som om jag sovit någonting, fy alltså. Det var omöjligt att sluta titta! Manifest på HBO – wooooow vilken serie!

 

Jag ligger kvar i sängen och känner att jag måste omboka ett möte jag har idag, jag kommer behöva sova så fort O vill sova igen! I eftermiddag måste jag dessutom jobba och spela in lite grejer till ett samarbete! Undra om smink kan rädda påsarna under mina ögon.

 

Igår lagade jag en riktigt god risotto med portobellosvamp och tryffel! Såååå gott! Det är det bästa med att O somnar så tidigt på kvällarna vi får tid för varandra hela kvällarna!

 

 

Vi har ju fortfarande våra rutiner som ni kan läsa om under mina kategorier! Han fullkomligt älskar sitt badkar och kan ligga där hur länge som helst och leka med sina leksaker!

 

 

Svårt att förklara men på bara en vecka har han gått från att vara bebis till en liten pojke, hela hans sätt är annorlunda och han är med på ett helt annat sätt. Det blir verkligen bara roligare och roligare det här!

 

 

 

Igår var jag inne på Metro och hade möte gällande 2019 och planerade jobb, wow vilka roliga saker som är på G! Ser verkligen fram emot att jobba med allt!

 

 

 

Fick även i mig två slice pizza innan mötet, herregud vad gott!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Undrar hur ofta O äter och hur mkt? Hur mycket och ofta åt han ersättning när du började med det? Och hur tog hans mage det? 🙂

    Alexandra 2018-11-22 18:39:29
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!