Min vecka

 

Hej babes,

 

Jag hoppas verkligen att ni njutit av helgen, jag har varit ensam mycket med Oliver då min kille haft en helg med sina vänner – det är så jäkla viktigt att låta varandra hitta på saker även när vi har barn. Jag blir så lycklig av att se hur kul han haft hela helgen och jag tror ens partner behöver få känna sig lite fri och njuta själv med. Det är svårt att gå ut och äta tillsammans eller hitta på romantiska saker med en bebis på 4 månader , han har ju sina rutiner. Det va en följare som frågade mig hur vi gör när vi är iväg med tanken på att vi har rutiner med O. Ska jag vara helt ärlig så har vi knappt gjort det, vi har varit på två middagar med vänner sedan han kom och då har han fått somna i deras sängar – det har varit lite mer oroligt för O men har funkat. Jag har helt enkelt bara insett att de första åren kommer det bli ganska lite sånt just för att få honom lugn och trygg. Det gör mig inte något, det får helt enkelt bli fler middag här hemma med vänner 🙂

 

Denna vecka kommer verkligen gå i lugnets tecken. Jag har inga event jag måste gå på och jag ska försöka komma igång med min träning – jag måste! Jag VET att det kommer göra mig piggare, det var någon följare som tipsade om att gå till miniSATS och träna med bebis, det låter ju strålande! Ska kolla upp vart jag kan göra det, jag vill helst att det ska finnas parkering i anslutning, jag är kass på att åka kommunalt och har inte åkt tunnelbana på 4 år 🙁 känns lite läskigt med barnvagn!

 

Måndag

Jag väntar på en leverans från Rum21 för att göra klart ett samarbete jag har med dom – fy fasen vad jag älskar detta samarbete! Extra kul när jag får låna deras produkter för att ta bilder hemma! Jag var och handlade i lördags och har massa goda ingredienser för att laga någon god middag till min kille när han kommer hem, han jobbar till sent så jag får överraska med något gott om jag hinner 🙂

 

Tisdag

Jag ska ta mig till en butik för att investera i en ny kamera! Jag känner att jag behöver gå upp ett par steg för att kunna leverera bättre bilder till mina kunder och till ER, bloggen ska få sig ett litet lyft helt enkelt 🙂

 

Onsdag

Jag ska på lunch med ett företag som vill fortsätta ett samarbete , O får följa med så jag får se hur mycket lunch jag får i mig haha! Sen ska jag på jakt efter present till min kille som fyller år, alltid lika svårt!!

 

Torsdag

Min älskling fyller år! HURRA! Så det blir mys med honom på kvällen! Men på morgonen ska jag fixa mitt hår, jag ska färga och sätta i nytt hår från hairtalk! Jag längtar så jäkla mycket då mitt bottenfärg har blivit sååå mörk sen jag va gravid – har tydligen med hormoner att göra? På lunchen ska jag träffa Sanne, Alexandra, Viktoria och Ida för en bebislunch – jag är såååå taggad att få prata bebisar och att dessutom få hänga med härliga tjejer som har samma jobb som mig! Perfekt kombo!

 

Fredag

Intervjuer från kl 09 – 18 på ett hotell inne i stan för att se vem min medarbetare ska bli!!!! Jag är så himla taggad!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Jag har själv en 9 månaders hemma och det bästa tipset jag kan ge dig är att vänja din son vid olika saker, han blir inte otrygg för att han somnar på olika platser eller skippar kvällsbadet, snarare så vänjer ni honom vid vanor som är svåra att få bort, blir bara jobbigare sen. Bad varje dag för bebis är inget som behövs heller om en ska vara petig. När jag och maken var i Stockholm med bebis när han var fyra månader och vi åkte bil, pendel och tunnelbana, det gick jättebra men tog lite extra tid bara. Hoppas du inte tar illa vid dig men jag har flera vänner som har det väldigt jobbigt för att de har vänjt barnet vid vissa saker och de kan typ aldrig åka iväg.

  Anngelica 2018-11-23 20:30:18
  Svara
  • Svar på Anngelicas kommentar.

   Hmm jag tror nog att vi fortsätter som vi gör då båda han och vi mår bäst av det! Jag har inget ut av att vara på middagar eller stressa runder med det. Vi trivs att vara hemma och bjuder hellre hit folk! Han sover hur bra som helt om vi sover på annan ort, men jag vill inte gå på middagar och lägga honom för att sen väcka honom när vi ska hem.

   Tack för tipsen!

   jannikeebbing 2018-11-24 17:48:06
   Svara
 • De måste skolas in på MiniSats innan man får lämna dem där, bara ett heads up! Ny kommer jag inte ihåg om de har mini på Sats Sickla, men det är ett schysst gym och finns ju massa parkering och även Ica Maxi ?

  Anna 2018-11-20 08:02:50
  Svara
 • Jag bara undrar varför du gör så? Ja, visst man har rutiner på sina barn men de kan anpassa sig och jag tror man hade mått så bättre av att komma iväg och umgås med sina vänner. En bebis kan följa med, det är inget konstigt. Alla barn vänjer sig vid det och man kan inte lägga upp hela livet efter barnet, utan man har ju fortfarande ett liv.. Precis som att resa, herregud ett barn klarar de. De anpassar sig också efter tidsomställning och med mera.. Ha det bra!

  Emma 2018-11-20 04:37:18
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Vi väljer att ha våra vänner här i stället! Eller så hittar jag på saker och min kille saker med sina vänner! Detta funkar för oss! Ni kanske kan ta med era barn överallt och det funkar toppen ! Vi väljer helt enkelt att inte göra det! Ha det bra!

   jannikeebbing 2018-11-20 17:35:55
   Svara
 • Ännu bättre tips – gå på passet Strong Mama på SATS, då är bebisarna med på passet 🙂

  Sara 2018-11-19 17:43:24
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!