Home alone

 

Hej fina ni,

 

Varit många ensamma kvällar denna vecka vilket innebär att jag tittat på alla tjejfilmer Netflix har att erbjuda och jag har gråtit hejdlöst till Greys Anatomy, herregud alltså. Oliver tittade så mycket på mig när jag grät och undra nog vad som hände haha. Hans fjärde språng ( ni som har appen vet ) är snart slut, den har hållit på i en månad!!! Han verkar ha kommit tillbaka till sina sömnrutiner igen efter ett par nätter med orolig sömn, nu har jag fått känna på hur det är att knappt få sova med. Man blir ju lite knäpp av att inte få sova! Men i dag sken solen och jag gick en promenad med O och sen gjorde jag ett stort misstag, jag åkte till Ica Maxi här i Nacka när jag var hungrig haha. Hjälp, jag har köpt så mycket konstiga saker som jag gick och var sugen på precis då. Jag har nog inte köpt en hel middag utan småsaker, kvällen mat blev kex med hummus och getost med rödbetor.

Nu har jag precis lagt O , han brukar inte somna så här tidigt men va såå trött så det var bara att lyssna på honom! Så nu har jag tänt massor av ljus och funderar på om jag ska laga lite pasta med tryffel!

 

 

Älskar att ha kylen full med massa gott

 

 

För ett par dagar sedan så såg jag på Editas instagram om ett recept för Rösti som enbart behövdes tre ingredienser. 1 ägg, 2 sötpotatisar och riven halloumi! Så det gjorde jag igår, så hima gott med en klick creme fraiche, hackad rödlök och citron!

 

 

Det blev verkligen sjukt gott

 

 

 

Min vy just nu! Mysigt värre!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Kan du snälla skriva ut receptet hur man gör dessa rösti? Såg ruskigt gott ut! ?

  Nettan 2018-11-18 18:53:08
  Svara
 • Jag är så nyfiken på varför ni låter eran 3 månaders bebis sova ensam i eget rum? Ingen som berättar fördelarna med att barnet i alla fall sover i samma rum? Han är ju så liten :/

  Sara 2018-11-18 11:47:08
  Svara
 • Men ååååh vad gott!! Hur gjorde du? Finner inte den nämndes konto…

  Jessika 2018-11-18 02:19:42
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!