Min dag

 

Hej fina ni,

 

Hoppas ni haft en härlig dag, min har varit bra och jag har fått massa gjort – SKÖNT! Betalt räkningar och svarat på mail, jag har nu äntligen bokat in tid med intervjuer för min assistent, nästa fredag sitter jag på ett hotell mellan kl 09-18 med intervjuer! Wow alltså, jag är så peppad för det här!!! Ska bli så sjukt kul att få träffa alla tjejer som ansökt som min assistent! Nu ska jag ta fram lite roliga frågor jag vill ställa till de som söker!

 

I dag åkte jag och O in till stan för att hämta upp min kille för han skulle få sin farsdagspresent , han får två skjortor uppsydda i sjukt bra kvalité! HUR bra present? Han brukar köpa Stenströms och Eton, dessa är i minst lika bra kvalité och ligger till och med lite billigare! Vi åkte till Jungfrugatan där de har sitt showroom och F blev måttad och fick välja tyger! Alla hans mått samlas på hans sida så han enkelt kan beställa fler om han gillar dom! Ni hittar de här –klick lite extra kul när det är svenskt bolag som man gynnar som är lite mindre!

 

 

De kommer sitta så otroligt snyggt på honom!

 

 

Jag hade haft såå svårt att välja tyg och färger

 

 

Som ni sett på min instastory så har lillen här hemma börjat vända sig och han ligger inte på samma ställe längre när man lägger honom någonstans, samma sak gäller i hans säng. Jag var SÅ orolig kring att han ska hamna på mage i sängen och inte få luft för madrassen… så jag köpte en madrass som andas, samma sak med hans lakan. Skulle han hamna med ansiktet helt nedåt så kan han andas genom! Blev så glad när jag hittade det!

 

 

Han sover med en tunn filt med, han verkar trivas som mest när han inte har tjockt täcke och blir för varm!

 

 

Här hittar ni madrassen,   – klick

 

 

 

Mitt lilla hjärta

 

 

Kändes ovant att sminka sig haha så det fick bli två selfies dagen till ära 😉

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Tack för en fantastiskt bra blogg. Jag har följt dig under din graviditet och nu även i livet som mamma! Jag är själv höggravid just nu. Jag älskar hur din ärlighet och hur du kombinerar jobb och mammaliv!
  Jag har lite frågor till dig som mäklare:
  – lönar det sig att ta homestyeling om man ska sälja sin lägenhet?
  – en bra mäklare i Malmö?

  Ella 2018-11-14 12:39:13
  Svara
  • Svar på Ellas kommentar.

   GRATTIS! Så kul!
   – JA ja ja och åter ja! Det är den bästa investeringen du kan göra!
   – Jag rekommenderar Robert Hjalmarsson på Bjurfors och Anna Danielsson på Erik Olsson!

   jannikeebbing 2018-11-14 20:27:29
   Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!