Till dig mitt hjärta

 

Det var en kall kväll i februari, jag och mitt kontor var uppe i Stockholm för en konferens och vi hade bokat bord på en restaurang – vi skulle möta upp ett av kontoren som en gammal kollega jobbade på och därmed möta hennes kollegor i Stockholm. Jag hade varit pirrig i kroppen flera veckor innan jag skulle upp till Stockholm. Jag vet inte varför, jag var liksom fylld med en livsglädje som jag inte kunde sätta fingret på. Som om själen visste att något var på gång. Som om allt redan var förutspått. Jag såg dig först och jag minns varenda detalj i ditt ansikte, vad du hade på dig och din doft av din parfym när du var i min närhet. Jag drogs till dig och du till mig. Det var som om din energi vibrerade tillsammans med min i perfekt harmoni och jag visste redan då.

Det var första gången jag såg dig F och det var början på en resa som var fruktansvärt tuff för oss båda. Det skulle dröja mer än ett år innan det skulle kunna bli vi. Så många tårar och så mycket emot oss. Vi har gått igenom saker som ingen ska behöva göra.

 

Jag visste att du var speciell och vi tillhörde varandra, kort där efter började jag söka på internet för att få någon slags förklaring till dessa känslor och storheten i oss. Du är min tvillingsjäl.

 

Ett japansk talesätt blev viktigt för mig och jag tatuerade in det på min kropp som en ständig påminnelse om vår kärlek – Koi no Yokan. Och siffran sju skulle bli återkommande i allt som hände runt omkring oss. Hela tiden kom den som ett tecken på att jag var på rätt väg hur mycket som än var emot oss. När vi sedan sitter hos vår barnmorska och de mäter vår lilla son i magen och vi får vårt datum när han ska komma. 7/7 – då brast jag nästan, detta är så stort. En vacker dag ska jag berätta för vår son om allt och visa honom alla texter jag skrivit om oss, han ska veta kärleken mellan oss.

 

 

Nu sitter jag här med vår son som är så lik dig, han fick din underbara smilgrop och dina ögon – precis det jag bad om när han låg i min mage,  jag ber att han ska få ditt underbara och lugna sätt, ditt stora hjärta och hur otroligt snäll du är. Jag är hel med er i mitt liv.

 

 

 

Allt gick så fort men det var så rätt. Vi är så rätt.

 

 

 

Du blev vägen till att jag skulle hitta mig själv igen.

 

 

 

I dag är det fars dag och kärleken mellan oss är starkare än någonsin.

 

 

Du är precis som min pappa, min underbara och fina pappa. Du är lugnet och så fruktansvärt snäll – jag vill aldrig någonsin att du ändrar dig och förblir den jordnära och perfekta kille du är.

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Orka, sååå fina ??? åh vackert skrivet!

  Jessika 2018-11-13 14:05:42
  Svara
 • Åh Jannicke! Så himla fint att läsa, blir helt tårögd! Kram på dig från Malmö — kl 0433 efter en miljon tankar, för det har man även som ”vanlig” mammaledig ♥️? /Solmaz

  SGA 2018-11-13 04:36:20
  Svara
 • Åh vad vackert skrivet! Underbart med kärlek, Mer sånt! Vill veta mer <3

  Anna 2018-11-11 22:34:58
  Svara
 • När man lägger ihop ett och ett så blev det alltså så att du skiljde dig pga du träffade Frans? Men då såklart pga att du inte var lycklig i ditt äktenskap. Så modigt av dig! Tänk vad bra livet blev. Du har en fin familj! Önskar dig all lycka!

  Julia 2018-11-11 17:46:07
  Svara
 • Så fina ni är <3
  Jag har tänkt på att din kille är ganska lik din ex-man och din ex-mans nya tjej är lik dig, lite komisk.

  Tina 2018-11-11 16:00:53
  Svara
 • Vad otroligt vackert! ❤️

  Emma 2018-11-11 15:24:47
  Svara
 • Så vackert ❤️ Vissa saker händer i ens liv av en orsak , du strålar av kärlek och ni passar så bra ihop och er son är ljuvlig , lycka till med allt

  Sussie 2018-11-11 15:17:05
  Svara
 • Så fint! ?? 7/7 är ett lyckodatum även för mig då det var sista mensens första dag den månad jag blev gravid. Om allt går bra får jag och min kille vår ögonsten i april ?

  Sofia 2018-11-11 15:05:51
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!