Slut som artist

 

Hej finaste ni,

 

Alltså jag är SÅ trött, det känns som detta vädret i Stockholm knäcker de flesta just nu! Det är som om molnen ligger 10 meter ovanför ens huvud. Jag vaknar liksom inte till liv! Då har jag ändå haft två dagar med helt fantastiska event och för att inte tala om i måndags när vi hade event OCH spa! Det var jäkligt tungt när klockan ringde kl 06 och jag skulle ta båten vid 07.30, Oliver sov vidare och var chockad när jag väckte honom haha – att göra sitt barn morgontrött är fullt möjligt verkar det som!

 

idag var det Sanne som ordnat så jäkla fint event med sitt klädmärke och sin nya skönhetsprodukter via swissclinic! Jag är otroligt imponerad av henne och hennes personlighet! Så jäkla fin tjej! Vi var i en svit på hotell Diplomat och flera hade barn med sig så det var jäkligt mysigt! God frukost och häng med alla!

 

Jag hann dessutom få mitt hår fixat under tiden O sov!

 

 

Min klänning är från Zara och jag fullkomligt älskar den! Sååå skön! Perfekt att ha en mysig stickad tröja över med!

 

 

Men alltså ser ni!!!! Sååå gott

 

Hur mysigt att sitta på golvet?

 

 

Nu ligger jag i morgonrock i sängen och ska in till stan igen för att träffa upp min tjejkompis Sophie för middag på Portal! Så mysigt att ses bara hon och jag!

 

Kan vi stanna upp lite och kolla mitt glow jag har efter masken som Sanne gjort? Alltså WOW det va längesen jag hade sånt här glow i hela ansiktet! Snacka om att trolla bort trött höst-hy!!!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!