Recept på butternutpumpa

 

Hej bästa ni!

 

Ligger i soffan efter nattning och matlagning! Är hemma själv i kväll så jag fick rodda med allt samtidigt så jag passade på att göra en lättlagad middag och givetvis vegetarisk! ( går förvånansvärt bra ) och detta recept är så enkelt och så fruktansvärt gott!

 

Du behöver köpa

1 butternutpumpa

100 gram hasselnötter

Smör

Chiliflakes

Fetaost

Spenat

Skorpmjöl

Salladslök

 

 

Gör så här

Sätt ugnen på 200 grader och skär tunna pumpan i två halvor. Rensa ut kärnorna och skala pumpan! Skär tunna skivor längst med hela pumpan du ska inte skära igenom pumpan! Pensla med smör och olja och på med skorpmjölet! Glöm ej salt och peppar. Ha gärna bakplåtspapper i formen! In i 20 min sen är den klar!

Under tiden kan du rosta haaaelnötterna på medelvärme i ca 10 min!

 

Lägg sen upp pumpan och spenaten , strö över en hel fetaost och salta och peppra! Sen på med krossade hasselnötter! MUMS!

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!