Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Recept på butternutpumpa

 

Hej bästa ni!

 

Ligger i soffan efter nattning och matlagning! Är hemma själv i kväll så jag fick rodda med allt samtidigt så jag passade på att göra en lättlagad middag och givetvis vegetarisk! ( går förvånansvärt bra ) och detta recept är så enkelt och så fruktansvärt gott!

 

Du behöver köpa

1 butternutpumpa

100 gram hasselnötter

Smör

Chiliflakes

Fetaost

Spenat

Skorpmjöl

Salladslök

 

 

Gör så här

Sätt ugnen på 200 grader och skär tunna pumpan i två halvor. Rensa ut kärnorna och skala pumpan! Skär tunna skivor längst med hela pumpan du ska inte skära igenom pumpan! Pensla med smör och olja och på med skorpmjölet! Glöm ej salt och peppar. Ha gärna bakplåtspapper i formen! In i 20 min sen är den klar!

Under tiden kan du rosta haaaelnötterna på medelvärme i ca 10 min!

 

Lägg sen upp pumpan och spenaten , strö över en hel fetaost och salta och peppra! Sen på med krossade hasselnötter! MUMS!

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Home

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Fridsell
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Hanna Elfast
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che