Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Igår

 

Hej fina ni,

 

Jag är nästan lite tagen av alla tjejer jag träffade igår. Det var längesen jag var på ett sånt event med så bra stämning! Så många nya ansikten och så härliga människor, jag går alltid på event själv, utan att veta om jag känner någon där. Till en början var jag så galet nervös och hade panik. Nu ser jag fram emot att gå dit och lära känna nya människor, det blir lätt att man hänger med samma människor alltid annars! Susanne hade styrt det så himla bra och jag är imponerad av Iduns produkter! Jag ser verkligen fram emot att testa allt! Vi hade en härlig middag på downtown camper och efter va vi i deras spa och njöt till max!!!!

 

 

Kände mig fin i en lång kavaj från Nakd!

 

Det var sååå skönt att åka hemifrån igår då oliver varit sjukt påfrestande hela dagen!!

 

Chocken att jag kom i min gamla baddräkt haha!

 

Älskar poolen utomhus! Så varm och härlig! Hade en hårinpackning och ansiktsmask hela kvällen!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej!

    Kan inte du skriva mer om amningen och hur det varit och hur du nu slutat? (Som jag förstått det). Nybliven mamma med en 6 veckors så det är så intressant att läsa hur andra mammor gör 😍

    Lisa 2018-11-08 16:24:05
    Svara

senaste från Home

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Fridsell
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Hanna Elfast
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che