Min vecka

 

Hej fina ni,

 

Jag hoppas ni haft en grym helg, min har varit lugn och helt perfekt. I fredags åkte vi tidigt till Väsby för vi hade fått biljetter av Fs mamma till att titta på Brynolf och Ljung – SÅÅÅ BRA de är. Det är helt sjukt vilka trolleritrix de kan – de påverkar liksom ens val och förutspår vad som ska hända. De behövde dessutom frivilliga som skulle upp på scen och jag var inte sen på att hoppa upp ur sätet och drog med mig  min kille upp med haha, han var sådär nöjd. Där fick vi stå mitt emot varandra och jag skulle blunda, Ljung ber mig blunda och gå in i en lycklig tid i min barndom och jag ska tappa förmågan att läsa haha, jag vet inte hur de gjorde med korten som de höll upp för de visade publiken och mig och jag kunde inte läsa vad det stod – haha sååå sjuk känsla.

På lördagen ville jag göra ett recept som jag misslyckades helt med men det var ändå gott 😉

 

 

Pizzadeg över en skål med ost ute i kanterna som man ska baka in men ost lyckades smälta ut över hela!!!! I skålen gjorde jag en kronärtskocksröra så är tanken att man ska ta bitar av brödet med osten och doppa i – MUMS! Det blev gott ändå! Sen var det bara mys hemma med massa gott att mumsa på och söndagen åkte vi ut och kikade på kyrka att ha Olivers dop i! Tror det blir Nacka kyrka, den var verkligen superfin!

 

 

 

Måndag

Oliver har vaknat sååå mycket i natt, han la sig vid 19 och vaknade redan 00 och åt, sen sov han till 03 och vakna igen 05.30 öööööh jag var såå sliten när han vaknade igen vid 08 så F tog honom i två timmar så jag fick sova – magiskt. Så nu sitter jag i soffan och bloggar medans han sover! I kväll ska jag lägligt nog på spakväll med IDUN som fina Susan har anordnat, ser så mycket fram emot lite spamys!

 

Tisdag

Jag och Oliver måste in till Metro för lite möten och sen bara mysa resten av dagen!

 

Onsdag

På kvällen väntar ett mysigt event med Joanna på hotell Nacka Strand där vi ska ha en sleep over, jag är lite kluven över att sova där i med att det blir första natten utan att vara nära O!!! Jag får se hur jag gör!

 

Torsdag

Jag och O ska in till hotell Diplomat för en mysig frukost med Sanne och hennes lansering! Så jäkla kul! Direkt efter ska jag till BVC och mäta och väga O haha ska bli väldigt kul att se hur mycket han väger! Sen tillbaka till stan för F ska välja ut lite skräddarsydda skjortor! På kvällen ska jag på middag med min tjejkompis!

 

Fredag

På morgonen är det dags för julfrukost med Barebells – love it! Herregud vad mycket event det kommer bli denna vecka! Sen på kvällen ska vi på inflyttningsfest woho!

 

Så här har ni min lugna vecka haha herregud, men det är dags att jag tar mig ut lite ur lägenheten och O får lite frisk luft och jag träffar lite folk 😉  Nej, nu är det dags att försöka göra lite lunch medans han fortfarande sover!!!

 

PUSS

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej har gjort en mindre del för 7000:- sååå nöjd , gjorde min efter det jag såg bisses resultat så bra behandling, spara och gör den så värd pengarna

  Sussie 2018-11-06 01:25:04
  Svara
 • Tråkigt att du inte svarar på frågor du får längre i kommentarsfältet.
  Jag provar igen: hur mycket kostade det du gjorde i hela ansiktet på medshape senast?

  Louice 2018-11-05 18:26:00
  Svara
  • Svar på Louices kommentar.

   Hej har gjort en mindre del för 7000:- sååå nöjd , gjorde min efter det jag såg bisses resultat så bra behandling, spara och gör den så värd pengarna

   Sussie 2018-11-06 01:24:48
   Svara
  • Svar på Louices kommentar.

   Nej men gud, jag känner att jag ligger efter i så himla mycket! Alla kommentarer här, instagram och mail! Den gick på ca 20.000kr du kan välja att behandla vissa områden för andra summor men jag gjorde hela ansiktet!

   jannikeebbing 2018-11-05 23:31:13
   Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!