Hey

 

Hej bästa ni,

 

Ligger vaken efter första matningen och kan inte somna om, tusan med. Men jag tittar på serier , sååå många bra som kommit på HBO! Legacy ( vad som hände efter vampige diaries) det är en skola för begåvade ungdomar! Haha ääälskar sådana serier, även favoriten är A Discovery of witches, herregud vad bra den är!

 

Ska göra lite te nu och bara acceptera att jag inte kommer kunna somna om, rätt mysigt på något sätt, jag är ju inte stressad över att jag ska jobba i morgon 🙂 Detta är andra natten som Oliver sover i eget rum. I går natt sov han från 19-07 utan att äta. Konstigt det där hur det kan ändras, nu har han sina ”vanliga” rutiner igen. Somnar 19 och vaknar 03 för att äta och somna om. Jag är otroligt glad över att han verkar så lugn med att sova i egen säng och rum redan nu och hoppas det håller i sig när han blir äldre!

 

Jag har hört av mig till alla som skickat in sina CV till mig gällande att bli min assistent och jag är så sjukt taggad över att få träffa alla och se vem jag klickar bäst med! Ni anar inte hur mycket idéer och affärsplaner jag har i mitt huvud och det ska bli SÅ skönt att få hjälp att sortera alla mina tankar och rensa upp i bolaget och ta tag i samarbeten jag velat göra länge!

 

 

I går bjöd Mathilda in för att äta sushi och laga sushi, fy fasen vad kul det var! Jag har aldrig lagat sushi tidigare och det svåra är egentligen att få till riset det andra var inte så svårt! Så kul det hade varit att laga egen sushi hemma med sina gäster, hade garanterat en hel del skratt!

 

 

Denna gjorde jag och Mathilda – hur fint?

 

 

 

Joanna och Carro var inte dåliga de heller 😉

 

Jag, Mathilda och Joanna åkte vidare till en mysig kvarterskrog på Östermalm efteråt och satt och snackade en timme extra. Herregud alltså, vi hade kunnat sitta i flera timmar och analysera och deep talka – de är magiska de där två. Så mycket kul vi hittat på och vilka minnen!

 

Sen hoppade jag in i bilen för att mysa med F och vara pigg inför natten men jag hade tur att O sov hela natten !

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!