Jag grät på toaletten på Diplomat

 

Hej fina ni,

 

Sitter i soffan och bara stirrar rakt ut , jag är så trött! Oliver sover igen men fy fasen va tungt det är med att tiden är ändrad! Vill inte ens föreställa mig att åka på resa och det skulle bli jetlag för ens barn, enbart semester i Europa – check! Haha!

 

Hade en sjukt mysig dag igår men vädret var ju hemskt… blåste och regnade, jag försöker ignorera att det snart kommer vara snö också, så jobbigt med barnvagn och klä på tusen plagg!

 

Jag var på lunch igår med Ida och Hedda, så fina tjejer alltså! Innan vi skulle gå så skulle jag byta på Oliver och gick in på toaletten. När han låg på skötbordet där inne började han skratta, ett sånt där bubblande från magen som aldrig tog slut!!!! Jag höll på att svimma av kärlek och tårarna kom som på beställning. Jag har inte hört honom skratta sedan hans tremånadersdag sen dess har det inte kommit något! Så där stod jag på toaletten på hotell Diplomat och grät för att han skrattade – haha herreguuud!

 

 

Sjukt god sallad med lax, japp jag äter fisk under min vegetariska månad. Vet att det bara är tre dagar av kosten men jag känner mig redan piggare på något konstigt sätt! Säkert som jag inbillar mig 😉

 

 

Jag gick förbi Livlys butik och fick med mig så himla mycket fint! Jag tycker det är tråkigt att köpa kläder till honom nu så mycket blir när han är från 1-års ålder, speciellt när de har en något dyrare prislapp!

 

Jag fick med mig den grå mössan och en tallrik med sked – Såå gulligt alltså!

 

 

Allt är så genomtänkt i butiken, kläderna med för den delen!

 

 

Han var så snäll i vagnen och somnade lagom till jag skulle titta lite i butiker till mig själv, jag får dock panik när jag är inne i stan med alla små utrymmen , går ju knappt med barnvagn utan att va ivägen eller fastna överallt! Online-shopping är min vän just nu haha!

 

 

Set tog jäkligt lång tid att komma hem i trafiken mot Nacka och Oliver hatar att åka bil, skrek säkert tio minuter ( känns som en timme i en bil ) och jag fick göra alla trix jag kunde , till slut gav jag upp och lät honom kolla på babblarna på min telefon – inte bra haha.

 

Det bästa med våra färdiga rätter är att det går så fort att tillaga och blir Sjukt gott! Jag är jäkligt imponerad av deras affärsidé och hur deras maträtter kan smaka så otroligt gott!

 

 

 

Resten av kvällen spenderade vi med ps4 , tur jag hittat en lika stor nörd när det kommer till spelande som jag själv!

 

Nu ska jag göra en stor kopp kaffe innan O vaknar! I kväll ska jag på sushiskola med massa härliga tjejer !

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Förstår helt känslan av att vara trött och att orken är helt borta! Har själv tvillingar på ett år och ett tag var det ett rent h-vete med sömnen.. fick som mest en timme i stöten innan någon vaknade.. men som tröst är att det blir bättre!! Det lovar jag dig! För oss gick det som från en dag till en annan och nu sover de som aldrig förr och vi börjar äntligen kunna andas. Du gör ett jättebra jobb och som sagt det blir bara bättre och bättre! Kram på dig

  Anna 2018-11-01 08:57:14
  Svara
 • Hej! Jag tycker du ska sluta nojja och stimma upp för allt, tillexempel detta med flygresor. Livet stannar inte med barn och tidsförändringen är inga problem med barn för de anpassar sig. Jag/vi flög till Thailand, 13timmar på flygplan och sen all annan tid med en fem månaders. Inga problem, man löser allt och det går bättre om man inte stressar upp sig. Sen var vi där i två veckor och åkte runt, men det var ändå 30-35 graders värme. Har du bara rätt saker och skugga så löser sig allt. Bebisar kommer in i rytmen snabbare utomlands för det är ofta varmt och de behöver sova mer därav de snabbt ändra rytm. Ibland får du låta det som att ditt liv stannar upp och det gör det inte trots tuffa situationer ❤️

  Emma 2018-10-31 22:25:30
  Svara
 • Du är då ärlig o genuin o så härlig person ❤️

  Annelie 2018-10-31 17:50:37
  Svara
 • Ingen fara, jag har gjort exakt samma sak. Min lilla Harry är 4 månader och hatar också att åka bil. Känner precis igen mig. När vi åkte från stan mot nacka och han bara skrek och skrek så testade jag att ta fram babblarna och vilken räddning!

  Emma 2018-10-31 13:08:04
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!