Det sjukaste jag testat

 

God morgon!

 

För snart två veckor sedan så var jag på besök hos Lisa på MedShape där jag gjorde en ny behandling som Lisa mer eller mindre är ensam om att göra i södra Sverige, den heter Ultherapy och jag kan knappt med ord beskriva vad den gjort med min hy. Jag har ALDRIG haft en sån här spänts i huden efter någon behandling jag testat tidigare ( jag har nog testat allt haha ) det känns som om min hud är som när jag var 19 år. Den har liksom stramats åt redan och det är en lyster jag aldrig haft innan. Det tåls ju att berätta att detta INTE är ett samarbete utan detta är min ärliga upplevelse av vad behandlingen gjorde med min hy.

 

Från deras hemsida – Ultherapy är en icke-invasiv behandling, som använder mikrofokuserad ultraljudsenergi för att lyfta och strama upp huden naturligt – utan kirurgi och återhämtningstid. Denna behandling utnyttjar kraften från ultraljud för att igångsätta en kollagenstärkande effekt. Till skillnad från laser, radiofrekvens, kirurgi och andra tekniker avger Ultherapy rätt mängd ultraljudsenergi på rätt djup och i rätt temperatur genom hudytan.

 

Jag tyckte det gjorde ganska ont men inte alls som med nålar här slipper man allt sådant och det bränner liksom till lite i huden men det är verkligen hanterbart. Jag tog två alvedon och en ipren innan. Det hela är över ganska så snabbt, tror det gick på runt 30 minuter! Så här såg maskinen ut och Lisa använde ultraljud för att se mitt kollagen och hur långt ner hon skulle skjuta för att nå bäst effekt!

 

 

De slutgiltiga resultaten kommer att visa sig över en period på 2-3 månader när ny kollagen byggs upp, vilket gradvis lyfter och stramar upp huden i ansiktet och halsen, och slätar ut huden. Jag tog förebilder hos Lisa och ska bli så sjukt kul att se resultatet! Här kan ni se före och efterbilder . Även på Lisas instagram finns hennes resultat på patienter hon heter @artbylisa_ Jag gjorde hela mitt ansikte men man kan välja att göra tex bara ögonbrynslyft eller hals osv.

 

 

När Lisa visade denna bild höll jag på att ramla av stolen – SER NI??? Det är en av tjejern som jobbar på salongens före och efterbilder och jag fick se fler bilder på henne och träffade henne, herregud vilken skillnad!

 

Direkt efter behandlingen så var jag ganska öm runt ögonbrynen och halsen men annars var det ingen smärta och huden var som sagt helt magisk! Tänk då efter 6 månader hur den kommer se ut , jag längtar!

 

Något som fick mig att verkligen vilja testa är att det är vetenskapligt bevisat att den ger 21-68 % högre kollagen där man behandlas! HUR COOLT!

 

 

 

 

Jag hade tagit treo dagen innan och fick ett litet blåmärke innan behandlingen så undvik det 😉 Men KOLLA på min hud, aldrig haft sådan lyster! 

 

 

Detta var två dagar efter behandlingen, lystern var så fiiiin.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Fantastiskt! Du är så fin!!
    Hur mycket kostar det att göra hela ansiktet som du gjorde?

    Louice 2018-10-30 06:34:51
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!