Min helg

 

Hej fina ni,

 

Gud vad jag saknat att kunna sitta i lugn och ro och blogga, så fort Oliver har somnat så har jag antingen sovit själv eller bara tittat på serier eller städat hemma haha herregud, livet på repeat känns det som! Vi har haft en riktigt mysig helg. Vi spolar tillbaka bandet och börjar med torsdagen för HERREGUD jag vann. Jag har inte riktigt förstått att jag vann min kategori som årets inredningprofil på Lifestyle awards . När de ropade upp mitt namn som vinnare på Grand Hotel så gick jag upp på skakiga ben för att ta emot mitt pris på scenen. Jag minns inte riktigt vad jag sa i mitt tacktal men jag vill passa på här. NI är fantastiska som röstat på mig och ger mig pepp och inspiration till att fortsätta med detta. Som jag skrev på instagram så är detta så mycket mer än ett pris för mig. Som ni som följt mig ett tag vet att jag gick igenom något otroligt tufft förra våren, jag gick in i väggen och sa upp mig från mitt jobb, jag blev förrådd av vänner och jag valde att skilja mig. Jag följde min magkänsla och hjärta upp till Stockholm och vägen dit jag är idag har varit allt annat än rak. Jag har mått så fruktansvärt dåligt, tagit till medel för att må bättre men som bara gjorde allt värre – NU idag mår jag så fruktansvärt bra. Mitt hjärta svämmar över av kärlek till mina killar och jobbmässigt så trivs jag otroligt. I morgon ska jag sitta med alla ansökningar om att få bli min assistent, gud… tänk att det finns så många som vill jobba med MIG! Wow, detta är bara början känner jag!

 

 

Jag hade på mig en klänning från Mango och stövlar från Zara

 

 

Lite kul att Alexander Pärleros tog bilden 😉 Framgångspodden är ju såååå bra!

 

 

Fina Susanne som också vann sin kategori tog denna bild på mig, så jäkla go!

 

På fredagen var jag bara hemma med Oliver och hade en tjejmiddag planerad på kvällen. Finaste Hedda hade bjudit in och ag var så taggad. Som jag skrivit tidigare så har jag känt mig ganska ensam i Stockholm när det kommer till vänner och känt mig lite utanför överallt. Så jag var lite nervös och spänd inför middagen och HELT nya tjejer förutom Hedda. Vi började med att ses på Bank Hotel och redan där insåg jag att detta var så sjukt fina tjejer och jordnära. Vi gick sen vidare till Papas för sjukt god pasta – det pratades om att boka ett bord på FoU och hör och häpna så följde jag med haha, vi hade så jäkla trevligt och min kille hade lagt Oliver för natten så jag passade på! Vi hade sååå jäkla kul! Första utgången sen jag blev gravid!

 

Inte många bilder från kvällen haha

 

På lördagen var jag och min kille hemma precis hela dagen framför vårt nya spel på Playstation, vi åt pizza två gånger haha och bara njöt av att ha världens snällaste barn och tända ljus.

 

 

På kvällen fick jag feeling och sprang upp till Coop och köpte frystpizza, seriöst den är SÅ god!

 

Idag har vi myst ute hos svärmor hela dagen och ätit massa god mat och njutit! Nu sitter vi hemma i soffan igen och spelar haha, vi är sjuka!

 

 

Farmor har en stol som spelar och håller på som Oliver verkligen älskar, helt plötsligt låg han och sov ( händer aldrig, han brukar bara kunna somna i säng med matning ) så vi lånade hem den haha

 

 

 

Jag lagade en favorit-förrätt. Sparris med pocherade ägg, parmesan, smält smör och massa flingsalt!

 

 

Hur coola var inte dessa tröjor? En till mamma eller pappa och samma till barnet! Ni hittar märket här – klick

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Alltså det måste vara så otroligt hemskt att alla varit så fruktansvärt elaka mot just Dig när du har varit en ängel, en fantastisk vän och inte pratat illa om någon i din omgivning. Förstår inte hur det går ihop. Horribelt!

    Fattar inget! 2018-10-28 22:37:09
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!