Barnrum

 

Hej fina ni,

 

Hoppas ni har en magisk lördag! Vi har verkligen myst hemma med pizza och läsk och tittat på alla tre Hangover filmerna. När vi fick barn så trodde jag att dagar som dessa va över, jag hade liksom blivit uppskrämd av vänner med barn som sagt att det är kaos med barn. Jag trodde att så fort barnet var vaket så skulle det skrika och man var tvungen att gå runt och vagga och turas om. Jag hade lite lätt panik över att alla våra mysiga kvällar skulle vara borta. Självklart kan Oliver med va lite bökig men det är inte alls som jag trodde. När han är vaken så är han superglad och skrattar och kan ligga själv i sitt gym väldigt länge och så länge han vet att vi är i närheten så ligger han och snackar och myser där. Så till er som ska ha barn eller är gravida och är lika oroliga som jag var över hur uppskrämd man blir så betyder det inte att ert barn blir så, jag lyfter mer än gärna upp detta ämne att barn kan vara sjukt snälla och inte skrika över huvud taget heller! Känns nästan som om man bara höra alla skräckhistorier mest.

 

Igår var jag på tjejmiddag och jag hade SÅ jäkla trevligt, wow vilka tjejer! Jag var till och med ute på FoU och kom hem efter 02 det var nog 1,5 år sedan sist haha! Så värt!

 

När jag var på H&M Home så hittade jag så himla smart förvaring till hans rum, på insidan av hans bägge garderober satte vi upp dessa förvaringspåsar!

 

 

Riktigt bra pris med 99 kr

 

 

 

 

 

 

Jag köpte även denna påse där jag lägger hans smutstvätt och som sen kan användas för alla hans leksaker! Tror den låg på 149 kr och fanns med massa söta djurmotiv!

 

Jag ångrar att jag inte köpte denna för 199 kr att hänga upp bakom dörren, den sväljer med massa förvaring!

 

 

Hur söt är inte denna hylla att ha på väggen!

 

 

Köpte även detta bäddset till sängen!

 

 

Hur söt liten påse? Denna köpte jag med och har hans saker i!

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej,
    Vill bara säga att du kan ju köpa från h&m home på nätet. Du skrev att du ångrade att du inte köpte en sak. Ville mest tipsa ?
    Trevlig helg!

    Sandra 2018-10-28 07:45:09
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!