Nu händer det

 

Hej fina ni,

 

Kom nyss hem efter ett helt fantastiskt event med Rum21.se som fina Linn anordnade. Vi var ett riktigt härligt gäng och jag fick så sjukt mycket bra energi och ideer efter kvällen. Jag satt med så sjukt mysiga tjejer som delade med sig av tips och sunda tankar kring detta yrke, ja vi kan faktiskt kalla att vara influencer ett yrke. Från att ha gått att vara bloggare utan något att säga till om till att mer eller mindre influera Sveriges befolkning kring vad de ska köpa och vilka trender vi sätter. Fasen vad häftigt detta är och jag tackar mig själv för att jag vågade satsa på instagram för flera år sedan och att jag började blogga för snart ett år sedan. Nu har jag ett AB och flera samarbeten varje månad, detta har resulterat i att jag kommer anställa en assistent, herregud. Varför har jag inte vågat göra detta tidigare? Så nu ska jag samla in CV och ordna med intervjuer, lovar att ge er mer info här. Ska sätta mig med vad jag söker och hur många timmar i veckan jag behöver hjälp och med vad!

 

Kvällen började med att jag åkte hem till kloka Ellinor och fick en rundvandring i deras magiska villa – wow. Det där är verkligen goals, jag har verkligen något att spara till nu, en härlig villa i Nacka!!! Sen körde vi in mot eventet och Rum21 nya flaggskeppsbutik, wow. Jag varnar er att gå in , det är en massa ha-begär haha. Sen väntade en femrättersmiddag från Farang och det var så otroligt gott och härliga samtal.

 

 

Fina Linn

 

 

Maten kom från Farang och allt var vegetariskt. Så sjukt gott verkligen, jag är så himla taggad att äta ännu mer vegetariskt.

 

 

Dukningen var magisk och vi hade ett liveband som spelade för oss -helt otroligt och jag blev lite tårögd när de spelade Coldplays låtar, de har en speciell betydelse för mig.

 

 

Men alltså ser ni dessa uppklädda underbara människor som spelade så fint för oss hela kvällen!

 

 

På dagen kom ett utskick från Terry med concealer och läppstift, HERREGUD vilken concealer!!!! Blev sååå ljus under ögonen och den täckte så sjukt bra!!

 

 

 

Igår kom även ett annat utskick med utlån av kläder från Pillowtalk

 

 

 

Jag är fullkomligt förälskad i detta set och det är i 100% kashmir vilket gör det så mjukt!

 

 

 

Jag tror jag har hittat den perfekta fåtöljen – wow vad snygg denna är! Från &Tradition.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Haha alltså bästa Bisse sedan jag hörde din röst för första gången (på instastorie) så läser min hjärna numera allt du skriver på skånka per automatik haha helt stört.

    Sella 2018-10-24 22:40:29
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!