Är du min nya medarbetare?

 

Hej bästa ni,

 

Okej nu händer det. Jag har kommit fram till att mitt bolag och jag behöver hjälp, jag inser att jag inte hinner med allt som jag vill och tackar nej till samarbeten för jag inte kan fullgöra allt till 100 % och nu i höst börjar dessutom min nya satsning som konsult till hotell samt att jag mäklar lite vid sidan om OCH är mammaledig. Ja ni hör ju, jag behöver hjälp och efter kvällens event så är jag så himla peppad för detta efter att de andra tjejerna berättade om hur det underlättat för dom. Gud alltså jag är så himla taggad för detta och att hitta en som jag klickar med och som jag kommer jobba väldigt nära med! Okej nu kör vi, här nere så kommer ni kunna se vad för person jag söker och hur ni söker. Jag kommer gå igenom alla era CV och sedan tar jag kontakt för ett personligt möte på något mysigt café och så tar vi det därifrån helt enkelt.

 

Dina arbetsuppgifter

Den som kommer bli min medarbetare kommer få en stor inblick i jobbet som influncer, mitt yrke som mäklare och mitt nya bolag med hotellverksamheten! Du kommer hjälpa mig ta bilder, följa med på möten gällande samarbeten, vara med på events och projektleda event och framtida samarbeten.

 

 

Jag söker dig som

 

 • Är organiserad och hjälper mig med alla samarbeten
 • Kan jobba hos mig  två dagar i veckan till en början
 • Du kommer inte ”bara” vara min assistent, du kommer vara min högra hand och projektleda flera stora samarbeten där du har möjlighet till provision utöver din fasta lön.
 • Du ska jobba med mig inne i centrala Stockholm men även kunna ta dig ut till Kvarnholmen där jag bor – ett körkort är ett plus men inget måste.
 • Ha en förståelse över hur instagram, PR, marknadsföring och sociala medier fungerar.
 • Du ska vara social och utåtriktad med en stor dos humor 😉
 • Ha öga för detaljer då du ska hjälpa mig fota samarbeten – ett stort plus är om du har kamera-vana.
 • Ha möjlighet att följa med på resor och event.
 • Inte vara rädd för att ta kontakt med företag och kunna sälja in ett varumärke

 

Låter detta som något för dig?

Du ansöker med ditt CV till min mail [email protected], sätt gärna rubriken MEDARBETARE

Skicka gärna med en bild och om du har en instagram/blogg så skriv gärna med det i mailet!

 

 

Jag är så himla taggad och jag ser verkligen fram emot att ta detta steg i mitt bolag och växa ännu mer!

 

Kram

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Alla önskemål i profilen stämmer in på mig förutom att jag inte bor i stockholm, om du bara bodde kvar här
  nere i Skåne så hade jag sökt på en gång! Typiskt 🙁

  Hoppas du hittar en grym tjej!

  Sandra Stjernéus 2018-10-25 10:22:01 http://sandrastjerneus.se
  Svara
 • Får jag söka?!! ?❤️

  Camilla 2018-10-25 08:45:32
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!