Min vecka

 

Hej babes

 

Vi kör en klassisk min vecka men den får börja idag istället! I söndags körde vi hem till Stockholm igen och det var riktigt skönt att ha med min kille i bilen som kunde köra hela vägen. Oliver gjorde som på vägen ner till Skåne, han sov de första fyra timmarna sen underhöll vi honom på Max där vi åt, sen var han lite kinkig i bilen den första halvtimmen men mirakulöst somnade han om och vaknade inte fören de sista 20 minuterna in till Stockholm då var han inte rolig haha. Riktigt trött på att sitta i bilen. SÅ skönt att komma hem till lägenheten igen, två veckor har jag varit borta och det ska bli så skönt att komma tillbaka till mina rutiner och allt fix jag måste göra här! Flera fina bud stod vid dörren och jag är så tacksam över alla fina presenter jag får hemskickat.

 

 

 

 

Måndag

Jag skulle egentligen på min tjejkompis Isolinas workshop på Diplomat men Oliver var absolut inte på humör jag hade sån extrem ångest över att behöva avboka med så kort varsel men Isolina var så go och hade förståelse, usch jag HATAR att inte dyka upp när jag lovat! Ni måste i alla fall kika på dessa tavlor, jag fullkomligt älskar hennes driv och unika design ( hon gör tavlorna med tejp! ) Säg att ni älskar ett visst hotell eller plats , då kan ni köpa hennes tavlor! Titta här – klick

 

Hur jäkla duktig är hon ???

 

Tisdag

Idag så jobbar jag hemifrån med min lilla kille, underhåller honom just nu i hans älsklings gym, jäklar vad han gillar det, många har skrivit att de tycket han är otroligt stark i nacken och jag har inte tänkt på det men min mamma säger att LÄGG ner barnen på golvet på mage, då jäklar händer det grejer, de får gnälla lite men det är bra med övningen. Igår rullade han runt från mage till rygg, huuuuuur coolt? Han är 15 veckor för er som undrade 🙂

I kväll ska jag möta upp Jessica för att gå på Nellys halloweenfest som är ute på en ö, hur kul? De var så generösa att de skickade en hel outfit till mig med! Service på hög nivå för en stressad småbarnsmamma haha. Vi tar båten vid 18 från Ropsten!

 

 

Onsdag

Inga planer, bara vara hemma och mysa med O , om vädret tillåter så ta en promenad på Djurgården, så skönt att kunna ta båten över dit! Jag ska upp med lite grejer som jag köpte till Olivers rum, kommer bli så fint!

 

 

Så skönt att se att han är så trygg med att sova på sitt rum!

 

Torsdag

På dagen ska jag träffa en kompis som fick barn samtidigt som mig, ska bli skönt att få prata lite bebisar haha. Få prata av sig lite 😉 Sen på kvälle ska jag på Lifestyle awards där jag är nominerad ni kan rösta varje dag! – klick

Dit ska en tjej som snackat så jääääkla mycket skit om mig som har jag fått reda på. Hur tacklar man det ? Håller man käft när hon kommer fram och ska hälsa? Ska man hålla huvudet högt och vara trevlig? Åh herregud vad jag har svårt för det. Hon är så jäkla falsk och har sån dubbelmoral för hon tycker man ska lyfta varandra som tjejer…

 

Fredag

Jag ska ut och äta med en massa nya tjejer, jag är nästan lite nervös haha. Min fina vän Hedda som bjöd med mig. Ska bli så sjukt kul och jag längtar redan! Vi ska börja med ett glas på Bank hotel, deras lokaler är ju magiska!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Röstat på dig. Lycka till
  ?

  Jenny 2018-10-23 23:46:56
  Svara
 • Alltid lika kul att kika in här. Hur blir det med podd planerna. Vore ju jätte kul. ? Kram Jenny

  Jenny 2018-10-23 23:40:41
  Svara
 • Bara var trevlig mot henne när/om hon kommer fram. Du kan aldrig styra vad hon säger och vad hon gör, men du kan välja hur du agerar mot henne. Det är bättre att vara trevlig och glad och det visar att man är på ett helt annat plan än vad hon är.

  Ann 2018-10-23 21:51:59 http://kakann.se
  Svara
 • Alltså vissa hade säkert svalt det och varit tyst.. men jag själv skulle aldrig kunna bita ihop om jag träffade någon jag visste pratade illa om mig. Man behöver absolut inte göra en scen utav det men jag hade tagit personen åt sidan och ifrågasatt varför denne har sagt detta om mig och även fråga om det var något personligt hon hade emot mig eller något jag gjort. Med all säkerhet kommer denna ”skitsnackaren” skämmas ihjäl och känna sig helt paff över att du faktiskt gått fram och ifrågasatt, för hon räknar nog inte med att du ska ha mod till att göra det. Hon kommer med all säkerhet känna sig dum efteråt när hon inser hur hon betett sig.. sen får man ju räkna med att hon kommer blåneka allt men då vet hon åtminstone om att skitsnacket nått dig och förmodligen tänker hon till en extra gång efteråt. Jag tycker ingen har sig rätt att sprida falska saker som inte stämmer! Det kan göra väldigt mycket skada på längre sikt.. Stå på dig och ta ingen skit<3 lycka till och hoppas det löser sig till det bästa för dig!! Kramar

  Caroline 2018-10-23 13:37:37
  Svara
 • Håll huvudet högt, men om hon kommer fram och ska vara falskt trevlig mot dig så tycker jag definitivt att du kan berätta för henne vad du vet ( utan att skapa en scen) förklarar man inte för henne att det hon gör är fel och att det inte tolereras så kanske hon aldrig kommer förstå att hon måste ändra på sig.

  Jennie 2018-10-23 13:14:36
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!