Söndag

 

Hej fina ni,

 

Sitter ( ligger ) i soffan hos mina föräldrar med mina fötter i min pojkväns knä helt däckad av boeuf bourginion som jag gjorde tidigare i kväll, hur ska vi klara äta äppelpajen som står i ugnen? Haha

I morgon åker vi tillbaka till Stockholm och jag längtar efter vår lägenhet och mina kläder haha. Veckan är fylld av riktigt roliga saker, redan på tisdag är det dags för Nellys Halloween fest som äger rum ute på en öde ö, hjälp! Sen ska jag på Life styles award där jag är nominerad inom inredning – orkar ni får ni mer än gärna lägga en röst på mig – klick

Igår va vi runt i Åhus och åt och gick promenader

 

 

Fått en dille på getost, sååå gott

 

Vad sägs om denna pizza med choklad, marshmallows och kex

Nere i hamnen och gick

 

 

Hur sööööt

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!