Min hy

 

Hej fina ni,

 

Detta är ett inlägg som jag aldrig trodde jag skulle få skriva. För ca fyra år sedan så hände något med min hy jag var 28 år och hade aldrig haft speciellt mycket finnar men helt plötsligt blev den ojämn och jag hade en massa innebrännare på hakan och sedan dess har jag alltid fått orenheter på just hakan. IDAG är dagen då jag kan säga att min hy är perfekt, visst den har ärr och lite solskador men jag har ALDRIG haft så här fin hy. Det har kostat pengar och en jäkla massa tid har det tagit men nu äntligen är den bra!

 

Jag vet hur jobbigt det är att gå runt med ilskna finnar och det är till slut det enda man ser när man kollar sig i spegeln, inget smink hjälper då de står ut från huden och det röda kommer igenom allt smink.

 

Jag tänkte berätta för er hur jag till slut lyckades få en bra hy och tyvärr så har det inte varit enkelt och det kommer lämna ett ganska stort hål i plånboken. För mig var det värt det. Detta är absolut inget samarbete med något utan detta är från hjärtat mina råd för det har hjälpt mig.

 

Jag har testat ALLA hudvårdsprodukter känns det som, det som funkade mot min extremt torra hud ( som gjorde att sminket typ fjällade ) var Cetaphil. Den använder jag på vinter när det blir kallare och HERREGUD vad bra den är. Jag lovar, lägg de 95 kronorna ( ja, den är så billig ) och ni kommer inte bli besvikna!

 

 

Cetaphil –klick

 

Sedan två månader tillbaka började jag med en svensk serie som heter Midnattssol som har mycket syra i sig och den har funkat så sjukt bra på min hy med! De såg att jag använde deras produkter så med min kod får ni 20% rabatt koden är JANNIKE .

 

 

Men sen har jag även gjort två helt sjuka behandlingar, detta har varit HELT avgörande tror jag. Först ut gjorde jag infuzion, där det slussades ner fukt med ström – för er som är i Stockholm så gjorde jag detta hos Skincare by me  min hud fick en sjuk boost av fukt och här ser ni resultatet efter tre behandlingar. Det gör inte alls ont, lite metallsmak i munnen bara!

 

 

Nu när jag var i Kristianstad så rekommenderade min mamma mig att gå till Lisa på MedShape som är en av få i Sverige som är utbildad inom något som heter Ultherapy detta är så sinnessjukt. Av hela mitt hjärta så är detta den mest sjuka behandling jag fått i hela mitt liv, jag har aldrig sett ett så extremt resultat som med denna maskin. Den är dyr, jäkligt dyr. Men SÅ sjuk. Här är lite före och efter på maskinen – klick

Jag har inte haft en sån spänns i min hy sedan jag var 19 år, det är svårt att förklara men den stramade åt hela huden och resultatet är helt klart efter 6 månader, så min hy kommer bara bli fastare och fastare för varje dag.

Ni kommer få se efterbilder om 5 månader helt enkelt haha men redan nu – WOW!

 

 

Alltså snälla kolla skillnaden på dessa bilder, jag kan knappt fatta det själv, från trött, torr hud till detta! Jag är så glad! De små fina linjerna vid ögat är nästan helt borta!

 

 

Hakan är ett minne blott , jag har ärr kvar men det tänkte jag gå och göra microneedling på så att de försvinner mer också!

 

 

Blåmärke efter behandlingen och öm runt ögonbrynen, den gör ont, det är hanterbart men den är absolut smärtsam. Det liksom bränner och sticker i huden under tiden behandlingen görs.

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Men gu va fin hy du har. Var behandlingen dyr? Är du utan make Up på efterbliden. Ska bli spännande att följa upp. Jätte kul med inlägg om skönhet. Jag gillar din mix av inlägg med mode, inredning, privat, men också kul med mer skönhet /behandlingar, tips mm. Så gullig din bebis är och att du orkar vara så snygg och fräsch om dagarna. Jag har en 9 månaders och går mest i myskläder. Jätte bra blogg förresten. Mvh Jenny

    Jenny 2018-10-18 18:32:39
    Svara
  • Oj!! Fantastiskt!! Vågar man fråga vad behandlingen kostade? Alltså den sista du skriver om ?

    Linda 2018-10-17 21:10:51
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!