God morgon

 

Hej fina ni,

 

Har lite ångest att jag missar hela pressveckan i Stockholm och allt jag skulle gått på men jag har som jag skrivit om tidigare gjort en hel del omprioriteringar när det kommer till att vara mammaledig utan stress. Så jag förlängde min vistelse i Skåne. Jag är så glad för det men samtidigt lite stressad kring samarbeten och framtiden – speciellt när jag vaknar på nätterna och ligger och tänker på precis ALLT. Jag har hittat en ganska bra lösning för att känna mig mindre stressad då och det är att jag skriver ner allt jag ligger och är stressad över. Då får jag liksom det ut ur mina tankar. Idag ligger en tät dimma över hela Åhus och jag och Oliver ligger i sängen fortfarande och klockan är 10, exakt så som det ska vara som mammaledig – inga planer och pyjamas för oss bägge hela dagen.

 

 

Svårslaget att gå runt i träningsbyxor och osminkad hela dagarna, det har nog tagit mig tre månader att komma till ro och lära känna Oliver med.

 

Just nu sitter jag och kikar på lite fåtöljer, jag hade tyckt de va så kul att ha två fåtöljer mitt emot soffan där hemma! Blev så förälskad i denna fåtölj och undrar om det hade passat!

 

 

Passar grönt in här tro? Ni hittar fåtöljen här – klick 

 

 

Om den är så mörkt grön som på bilderna blir det snyggt

 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!