Tillbaka

 

Hej fina ni,

 

Nu är jag tillbaka i Åhus igen efter en helt otrolig helg i Malmö, jag är så lycklig över att den inte var lika ångestfylld som sist. Denna gång så flydde jag inte därifrån! Jag hade det så bra hos bästis och äntligen fick vi chansen att gosa med varandras bebisar! De tog oss till en så sjukt härlig plats utanför Malmö där vi åt lunch och njöt ute i solen.

 

Det är en stor gård med en butik med massa inredning och även barnsaker. Väldigt barnvänligt med!

 

 

Slättarps gård heter det och ligger runt 20 minuter bort!

 

 

Svårt att välja när allt var gott!

 

 

God risotto!

 

 

Camilla i sin nya fina jacka, samma som min MaxMara men i en mörkare nyans, Såå snygg!

 

 

Nu ligger jag i soffan hemma i Åhus och har precis nattat Oliver för natten, tillbaka till rutiner för honom med kvällsbad och mys. Han har verkligen utvecklats extremt denna vecka, han har liksom börjat få humor och skrattar högt!!! Det gjorde han första gången på hans 3-månaders dag, så galet! Jag hade turen att Camilla var där så hon kunde filma det! Herregud alltså!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!