Mina dagar

 

Hej fina ni,

 

Nu är jag i Åhus , älskade älskade Åhus! Vi kan börja med att jag körde hit med vår lilla 2-månaders. Allt måste verkligen planeras in i minsta detalj. Jag packade mina saker och insåg snabbt att Oliver har mer saker än jag med mig, jag ville ha med hans gym och leksaker, vagn och kläder. Jag fyllde nästan hela bilen.

Jag satte honom framme med mig så jag kunde prata och sätta in napp om han skulle börja skrika. Vi körde kl 15 och beräknades vara framme 20.30 med tanken på bebis och flera stopp nog skulle behövas så räknade jag med 23. Fasen vad läskigt det är att köra själv och rodda med allt, ingen stark hans som kan hjälpa dig bära saker eller ta över när du känner dig trött. Jag hade packat dricka med en massa socker och proteinbars i nödläge!

 

Oliver somnade direkt på motorvägen och jag tänkte att jag skulle köra tills han somnade, han osv i mer än tre timmar och jag fick väcka honom i värnamo haha. Han däckar verkligen helt i bilen, så skönt! Där stannade vi och sträckte på oss och lekte lite, när vi skulle köra igen tokvägrade han att sitta i sin stol och skrek som fasen! JAg fick köra av motorvägen och mysa och gosa en stund innan jag satte honom igen, det är HEMSKT att höra paniken i en bebis i en bil, både för honom och mig haha. Därefter somnade han igen och vi rullade in i Åhus redan kl 22!!

 

Här väntade stor säng nere i källaren där O sover helt sjukt bra, det är som om det blir så tyst, mörkt och svalt där att han sover hur länge som helst. I natt sov han från 20-07!!!!!! Sååå galet, jag gjorde inget speciellt utan han bara sov non stop utan att äta, så jag har tyvärr inga tips att ge haha. La honom precis så vi får se om han fortsätter sova på samma sätt!

 

 

 

I dag var vi på stan ( Kristianstad ) och jag var på besök hos Lisa där jag ska göra en riktigt sjuk behandling på torsdag – LÄNGTAR! Jag fixade med mina nya mini-piller då mina andra piller gjorde att min mjölk slutade helt- hoppas dessa funkar!

 

 

Älskar min nya kappa från MaxMara som finns på NK, deras butik eller Jackie ! Har den i svart med men ville verkligen ha en snygg ljust jacka och denna är peeeerfekt!

 

 

 

Vi åt så sjukt god lunch med, så kul att se alla restauranger och butiker som poppat upp sen jag bodde här!

 

 

 

Denna kille, han är så snäll. Han har tagit mig med storm, nya saker varje dag och han skrattar hela tiden! Smilgropen…. herreguuuud.

 

 

Jag gjorde Boeuf Bourguignon till oss här hemma och den blev så jäkla god! Detta är utan tvekan det bästa receptet – klick

 

 

Fick tips från min killes jägarkompis Åke att koka potatisen med buljonger och ha i oystersås i mosen….. WOW! Gör det!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Vad heter (modell) kappan från max mara? ??

  Vivi 2018-10-11 12:47:12
  Svara
 • Du måste verkligen prova nya restaurangen Innergården på Västra Storgatan! Den är fantastisk 🙂 Älskar din blogg! Fortsätt precis som du gör❤️

  Sara 2018-10-09 23:21:40
  Svara
 • Var är dina boots från?

  Läsare 2018-10-09 20:47:29
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!