Drar till skåne

 

Hej finaste ni,

 

blev precis klar med sista i packningen, min kille är som sagt på den årliga älgjakten och jag tog tillfället att åka ner till Skåne och mina föräldrar samt hänga med mina vänner i en vecka! Jag var så himla kluven på hur jag skulle ta mig med all packning och liten bebis och kom till slut fram till att köra bil blir bäst! Jag litar inte på tågen och med all packning så hade jag panik av bara tanken! Jag har packar ner allt lillen kan tänkas behöva och jag är redo för ett par timmar i bilen nu! Laddat upp med snacks, dricka och poddar!

Vi installerade en maskin igår för hans ersättning som görs med ett enkelt knapptryck så kommer det 37 gradig ersättning – den är livet!!!!!!! Den kommer från jollyroom och finns här – klick

Jag fyllde min flaska från Glacial (den håller ju värmen i 12-h) så jag kan fylla på i bilen till honom!

 

Så jäkla smart maskin!

 

 

Nu har jag precis pumpat med så han får bröstmjölk till en början och så att mina bröst inte sprängs haha!

 

 

Igår va vi ute i jaktstuga och mös, så kul att ställa frågan till er på instagram om ni anser att jakt är hemskt… jag hade haft svårt själv att skjuta ett djur men jag äter ju kött och de har det jäkligt mycket värre än de som skjuts i det fria. Om två veckor börjar vi med vegetarisk mat tre dagar i veckan. Jag vill verkligen inte äta kött längre och vill trappa ner på det, mycket för miljön och självklart för djuren.

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej fina Jannike! Älskar din blogg. Kan du inte skriva en recension om stenen ni använt vid köksön? Vad kostar marmorkomposit (visst är det de?) och är det värt det? Hur tålig är den i kök? Vad kostade er köksö eller vad bör man räkna med och vad har för tips?

  Tack på förhand!! 😀

  Mia 2018-10-08 10:09:52
  Svara
 • Så bra maskin, den har jag med till mig bebis! Du vet säkert redan det, men man ska helst inte ge ersättningen när den varit blandad och varm efter mer än 1h. Går bra att köpa färdiga tetra att ha med i bilen också, supersmidigt!

  Agnes 2018-10-07 17:10:31
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!