Tuffa dagar

 

Hallelulja,

 

Vaccinet är ute ur Olivers kropp och han är sig själv igen!!! Fy fasen vad skönt, nu uppskattar jag hur lugn han är och fick en dos av hur det kan vara med en krävande bebis. Han fick lite feber och var väldigt gnällig och sov väldigt korta stunder. Vi gav alvedon så han kunde få lite lugn och även vi. Läste om man skulle eller inte och tog beslutet själv att ge, orkade inte hålla på och vara ”duktig”

 

i morse åkte jag iväg till bästa Maria på Mafe-studio på Östermalm för att fixa mina fransar, så skönt att ha fixat både de och mitt hår denna vecka! Min kille ska iväg hela nästa vecka på älgjakt och jag åker till Skåne för att mysa med min familj och vänner!

 

Cashemere set från Davida är svårslaget!

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Fast varför är man ”duktig” om man inte ger Alvedon? Tänk på lilla bebisen som säkert har ont och inte kan förmedla det på annat vis än att va gnällig,klängig,ledsen…
  Det är ju inte direkt så att man proppar i dom narkotikaklassade läkemedel utan helt vanliga smärtstillande.
  Så du ska absolut inte känna att du gjort fel utan snarare tvärtom ❤

  Lite allergisk mot fenomenet ”duktig”. Vem bestämmer vad som är duktigt? Det är ingen tävlan i ven som är den bästa mamman. Vem som tex står och lagar all mat från grunden istället för att ge barnmat. Varje förälder gör det som är bäst för sitt/sina barn. Och det som funkar för en familj, funkar inte för en annan. Du är den bästa mamman för ditt barn och gör det du/ni tycker är bäst ❤

  Anna 2018-10-06 21:44:13
  Svara
 • Jag brukade älta huruvida jag skulle ge mina bebisar alvedon eller inte när jag märkte att de mådde dåligt – både vid vaccin och feber vid annat tillfälle. Men så sa en BVC-sköterska nyligen att ”ge alvedon, han ska ju inte behöva ha ont” och då kändes det helt rätt att ge. Jag är restriktiv ändå men det känns inte som en big deal nu och jag kände att det kunde vara helt rätt grej att göra! Klart vi vill att våra barn mår bra ❤️

  Cecilia 2018-10-06 16:00:55
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!