Fy

 

Hej fina ni,

 

Jäklar vilka dagar jag/vi haft här hemma. Oliver är inne i en ny fas som gör att han är lite orolig och det innebär att jag får väldigt lite sömn just nu. Jag sover så fort jag får chansen men det blir nästan värre för då får man liksom ingen paus. Då känns det som om man precis blundat och när man vaknar börjar allt om igen. Leka, gå runt, underhålla och mata! Jag har kämpat de senaste veckorna med att få igång mjölken igen sen jag började med mina p-piller och det har gått åt h-lvete! Så nu slutar jag med dessa jäkla piller och det känns så skönt!

 

Idag gick vi till Bvc där jag helt glömt att han skulle få sitt 3-mån vaccin – så glad att jag glömt det för jag hade ju nojjat flera dagar innan annars!!! Det var hemskt. Jag fick hålla i honom när hon satte en spruta i varje lår, alltså jag är världens mes när det kommer till Oliver, det gör så jäkla ont i mig när han har ont. Jag kunde trösta väldigt snabbt för jag hade med mig mat i flaska så han blev lugn direkt!

 

 

Båda väldigt glatt omedvetna om vad som väntade oss… Såå söt i sina nya kläder, body från newbie och mössa och haklapp från en butik i Kristianstad som heter Kids som vi fick i present!

 

 

Det är en riktigt härlig promenad på 20 minuter från oss till bvc och vädret var så skönt! Jag hade på min nya jacka från Maxmara, har den i svart med men kände att en ljus jacka fattades i min garderob!!

 

 

 

Jag köpte den på Jackie på nacka forum!

 

 

Han har gått upp ett kilo sen sist så nu är han 11 veckor och väger 6,642 kg – sååå go

 

Taggad och så glad på bvc innan sprutan, sen somnade han i vagnen

 

 

Under kvällen har han varit väldigt gnällig och velat ligga nära och det har han mer än gärna fått göra, vi gav honom alvedon nu innan han skulle sova så den verkar lite under tiden han sover så den eventuella febern inte blir allt för tuff!

 

Håller tummarna att allt går okej i natt!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Asså känner så igen mig i det att det typ blir värre av att sova lite snarare än inget? Sover man inget på hela dagen efter en kaosnatt med bebisen går man typ in i survival-mode och stänger av hur slut man är. Lyckas man somna lite blir det värre när man vaknar för att kroppen typ ställt in sig på avslappning och det känns som TORTYR att bli väckt???

    Sara 2018-10-04 11:45:49 http://blomm.vimedbarn.se
    Svara
  • Tror bodyn är från Lindex och inte Newbie, vi har en likadan ? vår lilla ska få sitt vaccin på nästa BVC-besök och känner likadant som dig. Usch och fy. Hoppas han fått sova inatt och att ni får en härlig dag! ?

    J 2018-10-04 08:51:53
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!