Det blir inte alltid som man tänkt

 

Hej fina ni,

 

Vilken natt, jäklar vad jag grät och hade panik. Vi skulle ju sova över på Haymarket efter eventet med Barebells sleepover , allting gick så himla bra på eventet, Oliver var med och det var ingen hög musik och ingen alkohol på detta event så det kändes så himla bra att ha med honom, vi alla hade helt underbara pyjamas och vi spelade lite spel i sviten och mös och testade alla Barebells grymma produkter. Sen gick vi till hotellrummet vid 21 för att lägga oss och jag tycker att Oliver håller på mycket i halsen, han låter konstigt. Därefter börjar han skrika och slutar inte på två timmar, jag har aldrig hört honom ha sån panik och vi ser MASSA ludd i hela munnen och halsen , JÄVLA filt – vi hade en ny filt och han älskar att gosa med den i ansiktet och stoppa den i munnen…. det är en filt från Les Enfants som är gjord för bebisar, jag är så förbannad på denna jäkla filt just nu. Jag fick panik och vi packar våra saker och springer mot bilen i ösregn med en skrikande bebis inlindad i ett täcke för jag är beredd att ta honom till sjukhuset, jag försöker mata honom med flaska i bilen och till slut början han dricka och sköljer ner det som sitter i halsen ( det i munnen har vi lyckats få bort ) och somnar i bilen. Herregud. När vi sen kommer in genom dörren hemma är han som vanligt igen och skrattar och myser, jag är världens mes känner jag efter detta. Min kille är lugnet själv – sån tur. I natt ville dock Oliver ligga typ på mig så jag har inte fått mycket sömn och är väldigt glad över den extremt stora påsen med godsaker från Barebells här hemma kommer rädda mig idag.

 

 

På väg mot eventet , så nöjd över att vi skulle sova på hotell haha, som småbarnsförälder vet jag nu att allt kan hända

 

 

Detta väntade oss på rummet – så himla mysigt! Tack igen finaste Sanne för att du bjöd in oss!

 

 

 

Emelie och hennes kille var också där!

 

 

Dessa Milkshakes, herregud vad goda de var!

 

 

 

Vi knöt ballonger i Olivers händer och fötter när han låg i sängen, mycket uppskattat kan jag säga haha!

 

 

 

Alltså FULLPROPPAD med godsaker!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Klart man blir orolig, inget konstigt med det alls! ?

  Man rekommenderar att alltid tvätta filtar, handdukar m.m. innan användning just pga överskottsludd från fabriken. Detta är oavsett vilket märke man köper från. Men var det en bomullsfilt t.ex. så ska den ju inte ludda på det sättet! Men i vilket fall är det ju bra att veta inför framtida köp ? Kram

  Lina 2018-10-02 23:58:27
  Svara
 • Fy vad hemskt ovälkomna saker i halsen på småbarn kan ju ge vilken mor som helst panik . Skönt att det gick bra . Tack för all inspo.

  Angelica 2018-10-02 20:13:28
  Svara
 • Hej! 🙂 var kommer den snygga beiga kappan ifrån?

  Rebecca 2018-10-02 15:05:36
  Svara
 • Du är verkligen ingen mes Jannike! Klart man blir rädd innan man vet hur det går ❤️ kan du inte lägga ut en bild på filten så man ser hur den ser ut? Har själv flera produkter från det märket som jag använder till min dotter som är 3 månader. Kram

  Amanda 2018-10-02 14:56:34
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Usch, vilken hemsk upplevelse! Jag skulle med vilja veta vilken filt det är och vilken typ av material. Kramar

   Elin 2018-10-03 08:31:07
   Svara
 • Stackars dig!! ? Har en själv en tremånaders och om verkligen relatera. Men! Man klara så otroligt mkt mer än man tror, även om man är känslig som nybliven mamma är man samtidigt världens starkaste. Massa kram

  Ylva 2018-10-02 14:44:28
  Svara
 • Fina du❤️❤️❤️
  Du är ingen mes
  Du är en nybliven mamma med ett hjärta fullt av kärlek ?

  Ta hand om dig o din fina familj
  Älskar dina bilder o inlägg/ ?

  Annelie 2018-10-02 14:31:28
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!