Min vecka

 

Hej underbara ni,

 

Sitter uppkrupen i soffan med mina killar och tittar matlagningsprogram, hur mycket älskar man inte kockarnas kamp? Så jäkla kul! Hade varit så kul att besöka alla kockarnas restauranger som de har här i Stockholm! Liiite svårt nu med en bebis dock haha. Denna vecka har det verkligen varit fokus på mig och Oliver, jag har som jag skrev innan haft jätteproblem med att producera mjölk. Först trodde jag att det berodde på att jag varit så stressad av jobb och att det gjort att det sinat men en följare skrev till mig att det kunde bero på att jag börjat med p-piller och att det skulle regleras efter en vecka. Nu har det gått en vecka och det är lite bättre men inte helt hundra ännu så vi kör NAN pro 1 nu, vi hade Semper innan men de var slut i butik så vi bytte och han verkar gilla detta märke minst lika bra och magen verkar inte ha några problem med att dosen med ersättning har ökat under tiden. Dessutom måste jag ge en extra stjärna till NAN då deras boxar är betydligt bättre än Semper när jag trött som jag vet inte vad ska öppna på nätterna. Med Semper har det legat mjölk på hela golvet haha. Jag har pumpat som en galning och ammat så mycket jag kunnat denna vecka, så det har varit skönt att vi bara varit hemma om dagarna!Jag vill verkligen fortsätta amma om jag kan , det känns bra och är faktiskt mysigt ( sjukt att jag ens tycker det med tanken på vad jag hade för åsikt om det när jag var gravid ) Enligt vår app Wonder Weeks ska han komma in i en stökig fas nu, får se om den stämmer!

 

En av kvällarna nu i veckan var jag inbjuden av fina Watt & Weke på julmiddag ( ja, ni läste rätt haha) för att få kika på deras nya kollektion och julstjärnor. De hade gjort så himla fint i sin lokal med flera julstjärnor som hängde!

 

 

De hade byggt ett stativ för att inte förstöra stuckaturen i taket med alla hängande julstjärnor, drömmen att kunna bo så här en vacker dag, då hade jag ta mig tusan byggt likadant och haft hela december!

 

 

Stjärnorna hade mysig belysning genom att ha led-slingor nedstoppade i sig, så smart! Kommer definitivt göra samma hemma!

 

 

Jag satt med så himla fina tjejer!

 

 

Nya glöggen var supergod! Limoncello!

 

 

 

Jag ser chockad ut av någon anledning haha

 

 

Alltid lika härliga Parvin!

 

 

Skönaste jeansen kommer från Gina Tricot, de är perfekt höga i midjan! – klick

Stickad tröja som jag levt i hela veckan är från NAKD – klick

 

 

I fredags bjöd Sensai och finaste Mathilda som anordnade hela eventet in för en frukost för lite nyheter ur deras sortiment! Vi var på Bank Hotel – wow vilka lokaler de bjuder på!

 

 

Älskar känslan med marmorgolven och de rustika möblerna i sammet och takhöjden som var på säkert 15 meter med glas upptill. Väldig Paris-känsla!

 

 

Vi fick ett kit med oss hem med pads man kunde lägga under trötta ögon, TACK säger jag som inte haft en full nattssömn på ett par månader, kan de rädda mina påsar? haha

 

 

Mycket skratt när man hamnar bredvid Fingi så glad att jag lärde känna detta enrgiknippe, ser man inte att hon är lite nykär? Ååååå!

 

 

 

Känns ovant att se mitt korta hår på bilder men trivs så bra!

 

 

Nygifta och fina Petra satt med Dasha som snart får sin lilla bebis!

 

 

 

Mycket kaffe för min del, jag var där kl 09 och hade sovit max tre timmar den natten, jag är alltid i valet och kvalet om jag ska tacka nej då men när jag väl är där så är jag så glad och får så mycket energi!

 

 

Älsklingen , så fint uppstyrt!

 

 

 

Hade gärna startat varje morgon med denna frukost!

 

 

Mycket skratt vid vårt bord 😉

 

 

I veckan som kommer så börjar måndagen med ett så jäkla underbart event med Barebells som Sanne bjöd in mig på där vi ska ses vid 19 för middag och Barebells presenterar lite nya saker sen ska vi allihop bo över på Haymarket MED Oliver och min kille, asså jag smäller av så mysigt. Få bo på hotell med mina älsklingar och äta frukost tillsammans. Kan inte bli bättre start på veckan.

 

Tisdag

Då vaknar vi upp på Haymarket och njuter av frukosten innan jag kör hemåt med Oliver för att ha noll planer hemma!

 

Onsdag

INGA planer, gosa hemma och kanske gå en lång PW om vädret tillåter!

 

Torsdag

Äntligen dags att färga mitt hår, alltså ser ni min utväxt? Inte okej, så nu ska jag bli blondare igen och kanske klippa håret liiiite kortare 🙂

 

Helgen

Ska jag våga ta mig till Schweiz  själv? Våga flyga och bära allt, jag är såå tveksam. Jag fick så fina råd av er på instagram men jag är sjukt nervös ändå. Min kille kommer åka på älgjakt på lördag och är borta en vecka så jag hade så gärna velat va med min familj när han ändå är i väg 🙁

 

Veckans bästa som varit 

Helt klart att jag tillåtit mig att bara vara hemma utan planer och att mina föräldrar var uppe nu i helgen och hälsade på-

 

Veckans sämsta som varit

Mjölkproduktionen och kämpandet med pumpen, fy fan rent ut sagt. Så jäkla jobbigt om den skulle avta nu, jag är liksom inte redo att sluta amma. Måste fråga min BM om mina p-piller ställer till det eller om kroppen helt plötsligt kan sluta producera mjölk?

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Bärsele!!! Har rest själv med min son 3ggr när han var under 1 år o jag klarade det galant med bärsele. Han somnade lätt, åt lite emllanåt o var allmänt nöjd att få vara nära mamma hela tiden! Amma vid start o landning så slipper han få lock i öronen o bli ledsen!

    Sabina 2018-10-01 11:20:05
    Svara
  • Hej !
    Klart du skall flyga, det kommer ni klara galant. Mycket lättare att flyga nu än när dom börjar gå och har spring i benen. Flög till Spanien med båda mina innan dom var tre månader. Medpassagerarna var väldigt hjälpsamma måste jag säga!! Go girl (and boy) 🙂 !! Kram på dig

    Åsa 2018-10-01 08:36:37
    Svara
  • Du kommer klara resa med oliver ensam helt galant! Bärsele, ryggsäck som handbagage, ersättning laddad! Stor kram

    SofiA 2018-10-01 08:20:30
    Svara
  • Jag ammar min dotter som snart blir 6 månader och jag har haft perioder när jag känt att men herregud de kommer ingen mjölk hon vill tutta hela tiden och verkar inte mätt och när jag pumpar kommer det inte mycket alls. Men när jag pratade med sköterskan på bvc sa hon att det är vanligt i tillväxtperioder för bebisarna, då blir det som när de va nyfödda, att dom äter och äter och äter för att det ska komma mer mlöjk så de kan växa lite extra just då. Det fick mig att andas ut då vår dotter inte tar flaskan.

    Emmeli 2018-09-30 22:49:23
    Svara
  • Hej!
    Jag fick själv en bebis i mars och trodde ett tag i somras att jag skulle få ge upp amningen då min mjölk sinade. Men istället för att sluta fick jag råd att fortsätta amma för att min produktion skulle komma igång istället och att mjölken helt enkelt kommer att anpassa sig efter bebisens matbehov. Nu är min dotter snart 7 månader och helammar fortfarande vilket jag är så glad för.
    Lycka till <3

    Johanna 2018-09-30 21:47:58
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!