lördag

 

Hej fina ni!

 

Ååååh jag älskar lördagar, att få ligga kvar i sängen och dra sig hur länge man vill! Vi är lyckligt lottade att ha en liten kille som älskar att ligga och gosa i sängen , har han fått mat så är helnöjd med att ligga och gosa med sin filt och prata med oss haha!

 

Jag och min kille satt uppe till sent och kollade Ryders cup och pratade, så mysigt och välbehövligt. Lägga bort telefonerna och gå igenom veckan och skratta ! Vi åkte och köpte hämtmat med, så skönt!

 

Mina föräldrar kom upp igår med! Så himla mysigt att ha de här!

 

Nu ska jag smita iväg på 2-timmars massage!!!!!!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!