Hey

 

Hallå där,

 

Prisa gudarna, Oliver hade en så jäkla bra natt och då även jag! Jag är full av energi äntligen!!! Jag har haft sådana problem med amningen på sistone, jag vet inte riktigt vad som gjort att jag nästan slutat producera mjölk, jag började med p-piller och fick min period så kan ha varit det? Så han har fått äta mycket mer ersättning och jag kan ju säga att the poop förändras en hel del hon honom då hahaha. Men i dag verkar även mjölken sakta men säkert komma tillbaka med, så lustigt det där! Jäkla tur att han tar flaska!

 

Just nu sitter jag i soffan och har druckit kaffe med oboy, så jäkla gott! Jag svarar på lite mail och kollar olika vloggar så mysigt! I kväll ska jag på julmiddag, ja, ni läste rätt! Alla företag har ju redan gjort sina kollektioner så julen kommer verkligen tidigt för oss influencers haha. Undra om det bjuds på julmat?

 

Jag fick hem hela tre bud nu på morgonen och jag ÄLSKAR julkalendrar, hur galen är inte denna från Glossybox? Får gömma den för mig själv för att inte öppna redan!

 

 

 

Alltså i denna finns det 24 små paket, weeee nu längtar jag tills december!

 

 

Det andra budet är från Coin de Reve jag fullkomligt älskar deras kvalité och det är enbart ett märke jag känner till som har samma kvalité och det är Livly! Wow wow wow!

 

 

 

Sista budet var från Rum21 som jag numera har ett riktigt härligt samarbete med som ni snart ska få se mer av! KUL!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Och förresten ett tips. Om p piller inte är bra för amning kör spiral istället. Så smidigt!!!

  Anna 2018-10-02 15:35:54
  Svara
 • Hade också amningsstrul med båda mina barn i den åldern. Mjölken anpassar sig så det känns som att man inte har fast man har. Ring amnings mottagningen!!! Dom är bäst på sånt!! Dessutom ju mera ersättning man ger desto mindre mjölk blir det ju. Men min första dotter ammade jag ett år, galet jobbigt men hon tog inte flaska. Men andra barnet orkade jag inre kämpa lika mycket då både graviditet och förlossning var svår, han tog flaska direkt så när amningen började strula gick jag över till ersättning direkt. Tyvärr utan att prata med amnings mottagningen. Oftast går det ju bra och barnen tål ersättning. Men vår son började matvägra vid fyra månaders ålder, blev sondmat, misstänkt mjölkallergi och reflux, vi gick över till mjölkfri ersättning som han hatade så vi har haft ett sex månader långt helvete där han bara ätit i sömnen. Nu äntligen har han börjat äta mat.
  Skriver inte detta för att skrämma upp dig utan bara för att belysa att ersättning ibland är fel väg att gå. Jag ångrar mig så att jag slutade amma.
  Börja med amnings mottagningen, amma när du kan och orkar men försök hålla produktion uppe. När de blir sex månaders finns välling och gröt man kan ge. Stå ut. Det blir bättre. Kramar

  Anna 2018-10-02 15:34:51
  Svara
 • Det är av p-pillerna som mjölk produktionen går ner, det tar ca en vecka så borde produktionen komma upp igen 🙂

  M 2018-09-27 18:01:10
  Svara
 • Det brukat vara en vanlig biverkning tyvärr med p-piller, att kroppen slutat producera mjölk. Men de är nog olika för olika p-piller, läs i biverkningssedeln som du fick med förpackningen, de brukar stå där under amning/graviditet ?

  Sofie 2018-09-27 13:44:50
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!