Min dag

 

Hej fina ni,

 

Denna dag har verkligen sprungit iväg. Oliver vaknade 06 och var såå pigg, han somnade vid 19 igår , vilket är mycket tidigare än vad han brukar så han vaknade för dagen tidigare – faaan haha. Men jag har världens finaste kille som gick ut och la sig på soffan med honom så jag fick somna om och vaknade igen vid 10 – hur jäkla härligt? Jag hoppa in i duschen och åkte in på lunch på Hillenberg där Isabella Löwengrip  och cellaviva bjudit in för en lunch. Galet trevligt! Blev så förvånad när både Sanne och Alexandra kom dit och SÅ glad. Dessa jordnära tjejer är helt galet härliga och vi har startat en egen liten mamma-grupp –  mysigt! Vi satt kvar långt efter att lunchen var slut och pratade om allt möjligt.

Sen var det dags att smita till bilen och hem till mina älsklingar. Sen stod rensning av garderoben på schemat, jag har verkligen slängt in precis allt och det var omöjligt att hitta något, det tog mig säkert tre timmar nu på kvällen men nu är jag äntligen klar. Sommaren är över för min garderob så jag har packat ner allt i påsar för att sätta i förrådet.

 

 

Snygg kavaj och tröja från Veronica Virta

 

 

Utsvängda byxor från Zara, lever i dessa just nu. Så bekväma och sitter riktigt bra!

 

 

Diadem från Gina Tricot

 

 

 

Kavaj – klick

Tröja – klick

Diadem – klick

Byxor – klick

 

 

Både Alexandra och Sanne hade nyfärgat hår och jag känner att min tid i början på oktober är sååå efterlängtad, ska bli så skönt att få upp slingorna en bit!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!