Små fina linjer

 

Hej babes,

 

Nuuu är jag klar med min tredje och sista behandling av infuzion och jag är så nöjd, jag trodde verkligen inte att mina fina linjer skulle kunna försvinna så här jäkla bra.Den har gjort underverk och utan den hade det inte blivit lika bra!

 

Jag har ju även en helt ny serie av hudvårdsprodukter som heter Midnattsol som innehåller syra som hjälp riktigt mycket med! Jag har under sommaren använt mitt älskade Cetaphil ( Som är BÄST när du har torr hud ) men när jag såg fina linjer som inte gick bort med Cetaphil så rekommenderade Sara mig Midnatssol – Jag är evigt tacksam haha.

 

Jag tror att tillsammans med den extrema boost med infuzion och syran gjorde susen! Jag har just nu en tävling när det kommer till infuzion på min instagram!

 

 

Här är bild på före och efter med infuzion av bästa Skincare byme Sthlm som ni hittar på 0730707773 eller på instagram!

 

 

Alltså ser ni skillnaden??? Helt sjukt!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!