Herregud

 

Hej fina ni,

 

Wow, tack för hjälpen gällande personen som betett sig illa mot mig och mina vänner, min största oro var att personen skulle börja gå på min familj eller jobb men nu vet jag vem det är och jag är i chock. En person jag mycket väl vet vem det är och det är så jäkla pinsamt för denna person att jag skäms åt dennes vägnar. Jag sitter bara och skakar på mitt huvud och det kliar i fingrarna att ringa upp personen och fråga varför. Känns som om det inte är slut ännu och personen verkar inte förstå när någon sagt nej…. nu vet jag också att du är här inne och läser.

 

Min morgon har varit galet mysig med lillen och han har fått mig på andra tankar än tragiska människor , han är mitt allt, tillsammans med min kille så behöver jag inte mer i livet. Tryggheten att ha en familj , tror jag hade panik igår för jag trodde någon ville skada dem med. Fortsätter personen så kommer jag inte ha några problem att skydda mig själv och dem.

Jag pratade med polisen nu på morgonen och har lagt en polisanmälan med – känns skönt att det hamnar i statistiken och om något mer skulle hända så har de även namnet på personen redan nu.

 

Nu till något lite roligare, jag var på EKPR och event med Newbie där vi fick välja ut lite fina höstkläder – titta så gulliga saker Oliver ska ha på sig!!

 

 

 

 

 

 

 

Sen gjorde jag en riktigt äcklig smoothie haha men väldigt nyttig 🙂

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!