Godaste just nu

 

Hej fina ni,

 

Jag är helt jäkla frälst i Mathem.se ( Detta är INGET samarbete haha ) jag är på riktigt bara så nöjd över att slippa åka och handla, här kan jag sitta framför datorn och hitta bästa priserna och enkelt att hitta ekologiska och lite annorlunda produkter som inte finns på den närmsta matbutiken här. Jag beställde allt sent igår men fick ändå allt idag – skönt! Jag letade upp en massa goda recept som vi kan ha här hemma så vi har en riktigt full kyl inför helgen! Även massa blöjor mm som är bökigt att bära på.

 

När jag och M var på Sturebadet så åt jag en av de godaste salladerna och jag gjorde en variant nu här hemma som blev om möjligt ännu godare, alltså LIVETS sallad!!!!

 

Köp in följande:

Salma lax ( en lax du inte behöver tillaga utan kan äta rå och smälter i munnen ) Skär i tunna skivor

Böngroddar

Spenat

Morötter

Koriander

Cashewnötter

Sojabönor ( frysta )

Sesamfrön

Ris i botten om man vill jag tog utan för jag va så jäkla hungrig haha

 

Till såsen

Sesamolja 1/2 matsked

Majonnäs 2 matskedar

Sriracha 1/2 matsked

Blanda ihop ingredienser ovan så är det klart

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!