Psyko

 

Hej,

 

Nu ska jag ta upp något riktigt sjukt som hände mig i dag. Jag får ett meddelande från en vän som också bloggar och har en stor instagram. På kvällen har hon fått ett meddelande från ett konto som ser ut som ett ”vanligt” konto där personen skickar ett lååångt meddelande om hur jag och och en tjejkompis ska ha suttit på Sturebadet och pratat illa om min vän E ……… DETTA ÄR SÅ SJUKT! Jag pratar med min vän som frågar vad som händer och jag är i chock och ber om namnet på kontot. Jag går in på instagram och ser då att jag blockerat personen för flera månader sedan men då hette hen något helt annat och jag har blockerat för personen skrivit taskiga saker till mig och varit väldigt konstig och hotfull….

 

HUR KAN MAN GÖRA SÅ HÄR? Personen som vill mig och min vän väldigt illa och vill skapa intriger mellan oss två ? Varför? Jag skrev direkt till personen men har självklart inte fått något svar. Personen bakom kontot måste ha glömt att jag blockat för flera månader sedan och vilken jäkla tur , hur bedyrar man annars sin oskuld att man inte pratat skit när personen ”bara ville väl” genom att berätta hur hemsk människa jag är! Gaaaaah psykopat

 

Jag är så jäkla glad över mina kontakter på instagram, jag har mailat dem och vill nu se om de kan ta reda på vem kontot tillhör och vilka konton den växlar mellan ( ett av konton lär ju vara personens riktiga )

 

 

Varför? Vad är det för fel på människor? Ska jag sluta skriva vart jag är om dagarna för att folk inte ska hitta på lögner?

 

 

 

UPDATE KONTOT har plockats bort av personen!

du är anmäld och jag hoppas fler hjälper mig att anmäla ditt konto så jag får reda på vem du är som uppenbarligen vill mig jäkligt illa. Så kan du och jag ses på en kaffe och så ska vi se om vi kan reda ut dina problem som du har med dig själv. Glöm aldrig att karma finns och kommer slå så hårt på dig en vacker dag.

 

Jag har en bra aning om vem du är, men är du verkligen så sjuk? så avundsjuk att du skulle gå så här långt för att förstöra för mig när jag äntligen mår bra?

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Usch usch vilken vidrig människa , jaaaa häng ut henne eller honom rejält när koden är knäckt om vem det är … vad är det för fel på människor ???

    Sussie 2018-09-18 19:47:27
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!