Min dag

 

Hej fina ni!

 

Skulle egentligen på behandling av min sista infuzion idag men det blev lite saker som ändrades så jag gör den i morgon i stället! Jag har legat i sängen exakt heeeela dagen och myst med Oliver. Jag exploderar av känslor och kärlek för honom jag kan inte sluta titta på honom och pussa på honom. Mitt mål har i dag varit att få honom att öva på att stå, sitta och härma mina ljud Hahaha!!! Mina stackars vänner på snap blir bombade med bebisbilder 🙂 även min kille så han inte missar en sekund haha!

 

Jag jobbade när han sov med En bostad jag har ute till försäljning! Dit fick även Oliver följa med som assistent på kvällen – vad passa bättre än en kanindräkt? Charma alla kunder 😉 David var med mig om han skulle vakna men han sov sött i sin bilbarnstol!

 

Jag är så glad över att jag filmade och visade hur vårt sovrum ser ut. All kaos som är bakom en perfekt bild, jag har inte riktigt fattat hur mycket press jag och andra sätter på perfekta bilder på soc media…. förlåt. Mer av detta helt enkelt! Så får ni även info om hur mycket jag älskar stark sås HAHAHAHA

 

 

Fake uppe haha

 

 

Ni som

kikade på min story vet hur det såg ut och ni som hann se den röda flaskan jag döööör hahaha

 

Jag har flera fina blusar i massa härliga färger men jag känner mig så sjukt obekväm i färg varför?

Denna fina är från Veronica Virta

 

 

Mitt hår alltså haha, i fem dagar har torrschampo fått rädda mig , det innebär en massa volym och en räddare i nöden

 

 

 

Min älskling i sin fina dräkt från Livly!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Undrar också vad du använder för torrschampo för att bli sådär snygg ?

    Emelie 2018-09-19 08:14:15
    Svara
  • Vad använder du för torrschampo?

    Sara 2018-09-18 12:04:38
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!