Min helg

 

Hej bästa ni,

 

Gud vad jag har njutit efter att jag fick sova ut mellan fredagen och lördagen – till alla er med småbarn GÖR DET om ni har möjligheten, ta en natt och återfå energin jag känner mig som en ny människa även idag.Vi löser det genom att F tar honom hela natten och ger honom mat via flaska och ersättning! MIna bröst håller på att sprängas när jag vaknar men det är så värt det!

 

Jag gick upp och tog med O in till Anna som är uppe på besök så hon fick gosa lite med honom innan hon skulle åka! Sen var det dags för mig att ha visning som gick riktigt bra med bud efter, så skönt! Sen hämtade jag upp O igen från min kille och nu sitter vi hemma och planerar veckans middagar, jag tänkte lägga en ny beställning på Mathem.se där har ni rabatt på 100 kr med koden JUSTNU100 hela september ut!

 

I går mötte jag upp fina Mathilda för att prata ihop oss om vår podd och det kommer bli så himla bra, vi är så sjukt taggade och vet redan nu en hel del ämnen vi vill ta upp och namnet på podden kom vi fram till ganska direkt! Skönt att sitta med Mathilda, hon är så genuint snäll och en av de mest godhjärtade vänner jag har. Vi satt på Sturebadet som verkligen skärpt till sin lunchmeny och renoverat upp sig lite – så jäkla gott va det !

 

Efter det gick vi till NK där jag mötte upp min fina tjejkompis Anna som är uppe från Skåne och Shaddi som snart med ska ha en liten pojke! Vi satt och pratade om allt och ingenting i flera timmar. Mysigt att få ha en lite ”egen” helg med mina vänner

 

 

Obligatorisk latte innan maten, är det bara jag som gör så? Älskar kaffe innan maten och sällan efter!

 

 

Jag åt sashimilax med nudlar – gudomligt , ska försöka göra den hemma i veckan!

 

 

Jag kunde inte dricka bubbelvatten förr men nu älskar jag det! Vill köpa hem en soda stream!

 

 

Älskar hissbilder haha, invigde min nya långa kofta!

 

 

Jag har letat hur länge som helst efter en så här lång kofta och blev förvånad när den fanns på Zara och i 100% kashmir !

 

 

Klick för koftan

 

 

Vi gick inom torget innan NK och hittade en massa snygga blommor och det där fluffiga gräset som alla har, jag stod och velade om jag skulle ha men känner redan att alla har det och ville inte ha det längre haha

 

 

Skorna är nya från Massimo Dutti och jag är käääär i dessa! Så sköna och perfekta till hösten

 

 

Klick för skorna

 

 

Älsklingen visste exakt vad hon skulle ha hahahah

 

 

Kan vädret vara så här underbart resten av hösten? Solglasögon från Zara för 169 kr – ett kap!

 

 

Att få komma hem till denna kille som nu ger en massa gosiga ljud och leenden så fort jag kommer i närheten av honom får mitt hjärta att svämma över – han är så perfekt!

 

 

Första jeansen är invigda på sötnosen – outfit från Zara och tröja från gulliga Sigrid

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Från vilken resturang var laxen? Den ser gudomlig ut!

    Anna 2018-09-18 10:19:25
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!