Ska vi börja podda?

 

God morgon fina ni?

 

Okej, jag är som en ny människa!!!! I går släppte jag kontrollbehovet och lät min kille och Oliver sova själva medans jag tog datorn in i gästrummet och kollade serier tills jag somnade och fick en HEL NATT utan avbrott. Jag kan verkligen rekommendera detta för er som har möjligheten! Jag hade pumpat och vi gav ersättning på natten med flaska och det gick galant! Jag är så glad över att jag fått sova och nu känner jag mig som en ny människa och till och med min rygg och huvudvärk känns bättre. Jag smög in vid 06 för jag vaknade och fick ligga och gosa med O hela förmiddagen – en gladare mamma!

 

Nu har jag precis tagit en långdusch och ska strax hoppa in i bilen och möta upp min fina Mathilda för att prata om vår podd som vi haft planer på i flera månader nu, jag är så jäkla sugen på att starta detta med henne för jag tror vi hade kunnat dela med oss en hel del om vad vi har gått igenom i våra liv och hur vi växt som personer genom att starta egna bolag, gått igenom tuffa skilsmässor och att våga tro på sig själv igen! Hade ni tyckt det va kul? Jag är så taggad i alla fall!

Vi ska ses på Sturebadet – älskar det stället!

 

Nu ska jag pussa lite på mina killar innan jag drar!

 

PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Åh! Fick sån inspiration till att göra samma sak med våran lilla tjej som är född i början på augusti. Hur ofta äter lille Oliver på natten? När jag tänker efter så är det ju inte så besvärligt att mata ett par gånger för pappan/partnern.

  Ida 2018-09-16 20:41:33
  Svara
 • Jaaaaa

  Hana 2018-09-16 11:00:01
  Svara
 • Hej!
  Var har du köpt dina svarta kängor med snörning?!

  Caroline 2018-09-15 19:45:27
  Svara
 • Ja!! Hade älskat det! Älskade avsnittet som du var med i Loungepodden och skulle gärna vilja få höra mer från dig och bli inspirerad!

  Evelina 2018-09-15 14:46:56
  Svara
 • Jaaa starta en podd snälla!

  Karolin 2018-09-15 11:53:29
  Svara
 • Ja ja ja podda!! Släpp den gärna på måndagar i så fall, det fattas en riktigt bra måndagspod ???

  Anna 2018-09-15 11:33:51
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!